13 / 05 / 2024

ingiltere Londra evsiz sayısıi

ingiltere Londra evsiz sayısıi

İngiltere'nin başkenti Londra'da sokakta uyuyan evsizlerin sayısı Temmuz-Eylül 2019 döneminde 2 bin 69'u yeni evsiz olmak üzere 3 bin 985 kişi oldu...

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

İngiltere'deki barınma sorunu gittikçe büyüyor. Londra'da bu yıl  82 bini çocuk, en az 167 bin kişinin evsiz olduğu açıklandı.

İngiltere’de evsiz sayısı son 25 yılın rekorunu kırdı!

İngiltere’de açıklanan son resmi verilere evsiz sayısı son 25 yılın en yüksek seviyesini görerek rekor kırdı. Bu kapsamda, bu yıl 105 bin hane halkı ve 131 binden fazla çocuk otellerde ya da pansiyonlarda konaklıyor.

İngiltere'de Londra dışında ortalama konut kirası ilk defa 1.000 sterlini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de Londra dışındaki şehirlerde ortalama konut kirası Nisan ayında ilk defa 1.000 sterlini geçti.

İngiltere ve Galler'de 688 evsiz yaşamını yitirdi!

2020'de İngiltere ve Galler'de toplam 688 evsiz hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 13'ü koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra'daki evi satışa çıktı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra’nın Islington kentinde bulunan 5 katlı evi 3.75 milyon sterline (yaklaşık 27.5 milyon TL) satışa çıktı.

Londra'da yeni evsizlerin sayısında rekor artış!

İngiltere'nin başkenti Londra'da sokakta uyuyan evsizlerin sayısı Temmuz-Eylül 2019 döneminde 2 bin 69'u yeni evsiz olmak üzere 3 bin 985 kişi oldu...

İngiltere'de 'evsiz' ölümleri son 7 yılın en yüksek seviyesinde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi tarafından yayınlanan rapora göre, İngiltere ve Galler'de sokakta ölen evsizlerin sayısının son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaştı...

İngiltere'de evsizlerin sayısı artıyor: Her gün 36 kişi evsiz kalıyor!

İngiltere'deki evsizlerin sayısı her geçen gün artıyor. Ülkede en az 320 bin evsiz var. İngiltere'de en çok evsizin yaşadığı şehir ise Londra...

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış!

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış. Berlin Olimpiyat Stadı'nın bir buçuk misli daha büyük olacak stad 250 bin sterline inşa edilecekmiş.

Frescobaldi İtalyan Restoranı'nı İngiltere'de açıyor!

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek. Türk girişimciler yurt dışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak.

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek!

Birinci Dünya Savaşı’nın başlamasının 100. yıldönümü için İngiltere’deki Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek. Şehit askerleri temsil eden gelinciklerin bir kısmı kulenin bahçesine yerleştirildi

ingiltere Londra evsiz sayısıi Haberi

ingiltere Londra evsiz sayısıi

İngiltere'nin başkenti Londra'da evsizlere her gün 22 kişinin eklendiği, üç aylık dönemde 2 binden fazla kişinin evsiz kaldığı ifade edildi.

Birleşik Evsizlik ve Bilgi Ağı (CHAIN) verilerine göre, şehirde sokakta uyuyanların sayısı, Temmuz-Eylül 2019 döneminde bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 28'lik artış oldu ve 3 bin 985'e ulaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bu kişilerden 2 bin 69'unu yeni evsizler oluştururken, günde 22 yeni kişinin sokakta uyumak zorunda kaldığı ifade edildi. Yeni evsizlerin sayısının geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 50 artması "rekor" olarak değerlendirildi.   

Evsizlik sorunuyla ilgilenen Crisis adlı derneğin yöneticisi Jon Sparkes, konuyla ilgili açıklama yaptı. Sparkes açıklamada, gelinen noktanın "affedilemez" olduğuna dikkati çekerek sokakta uyumayı veya dilenmeyi suç kapsamına alan Vagrancy Yasası'nın (Serserilik Yasası) çok...