29 / 04 / 2024

ingiltere nef projesi

ingiltere nef projesi

Nef Brentford London, Nef Global tarafından İngiltere’nin Londra İlçesi’ndeki ilk projesi olarak hayata geçirilecek. Projede çalışmalar başladı. 

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Nef Brentford London projesi!

Nef Brentford London projesi Nef'in özel müşterileri için satılacak. 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede inşaat devam ediyor. 

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Nef Koruköy Konut Projesi!

Nef Koruköy Konut Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Proje Nef Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselecek...

NEF N11'den ev satacak!

NEF, Zingat ve N11 internet sitesinden ev satacak. 11 Kasım 2017 tarihinde saat 11:11'de NEF projesi görücüye çıkacak...

Nef Ormantepe projesi geliyor! Yeni Proje!

NEF, Çekmeköy'deki ikinci projesi Nef Ormantepe'yi yakında satışa çıkaracak. Proje öncelikli olarak Nef müşterilerine satışa açılacak..

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Nef Çekmeköy projesi fiyat!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi 1.500 daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy projesi fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor.

Nef 36 Basın Ekspres Projesi teslim tarihi!

Timur Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Nef 36 Basıneskpres projesi konut ve ticari alanlardan oluşuyor....

ingiltere nef projesi Haberi

ingiltere nef projesi

İngiltere’de Batı Londra’da yer alan Nef Brentford London projesinde web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başlandı.

JLL’in “2018 UK Gayrimenkul Araştırma Raporu”na göre önümüzdeki 5 yılda satış fiyatı ve kira potansiyeli bakımından Londra’nın en hızlı büyüyen bölgesinin Batı Londra olacağı öngörülüyor.

Nef Brentford London hakkında daha detaylı bilgi almak için Nef Global satış danışmanları ile görüşebilirsiniz.


Tel: 444 9 633
Web: