02 / 05 / 2024

ingilterede bir günde inşa edilen ev

ingilterede bir günde inşa edilen ev

İngiltere'de bir şirket sadece bir günde inşa edilen bina geliştirdi. Willerby Innovations adlı şirket inşaat bittikten sonra 4 kişilik bir ailenin hemen taşınabileceğini belirtti.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Çaya peş peşe zam: Çaykur zammı, 100 günde yüzde 100'e yaklaştı!

Çaykur, çay fiyatlarına yüzde 15 oranında yeni bir zam daha yaptığı ortaya çıktı. Bu durumda son 97 günde çaya 4'üncü zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu yana kuru çay fiyatları yüzde 88,2 oranında zamlandı.

Havaist, bir günde 23 bin yolcu taşıyarak rekor kırdı!

İstanbul Havalimanı'na taşıma hizmeti sağlayan Havaist firması, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde 23 bin yolcu taşıyarak rekora imza attı.

Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Son dönemlerin en gözde yatırım aracı olarak görülen otomobil, son bir buçuk ayda altın ve dövizden daha çok kazandırdı. Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

Dünyanın en zengini bir günde 11 milyar dolar kaybetti!

Dünyanın en zengin insanı olan Bernard Arnault'un servetinde 1 günde 11 milyar dolar azalma meydana geldi.

6 şehirde eğitime kar nedeni ile bir gün ara verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk hava etkili oluyor ve hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Birçok ilde kar yağışı görülüyor ve kar yağışının etkisiyle eğitim ve öğretime 30 Mart'ta bir gün ara verildiği açıklandı. İşte tatil olan iller...

Demir fiyatları bir günde resmen zirve yaptı! 1 ton demire 500 TL zam geldi! 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına rekor zam geldi. 1 ton demir fiyatı bir günde 500 TL artışla rekor kırdı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

İstanbul’a bir metro ağı daha... Günde 1 milyon yolcu taşıyacak... 

Açıldığında günde 1 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak olan İstanbul Bakırköy-Kirazlı metro hattında ilk ray kaynağı bugün yapıldı. 

Tek katlı bir ev kaç günde biter?

İnşaatların belli bir bitim tarihi bulunmaktadır. Bu süreç kat sayısına göre değişiklik göstermektedir. Peki “Tek katlı bir ev kaç günde biter?” İşte merak edilen detaylar!

ingilterede bir günde inşa edilen ev Haberi

ingilterede bir günde inşa edilen ev

İngiltere'de bir şirket sadece bir günde inşa edilen bina geliştirdi. Willerby Innovations adlı şirket inşaat bittikten sonra 4 kişilik bir ailenin hemen taşınabileceğini belirtti. Tek katlı, iki yatak odalı müstakil evin fiyatı ise 60 bin pound (yaklaşık 258 bin TL). Nüfus artışı nedeniyle kısa gelecekte uygun fiyata ev bulmanın imkansız olacağını söyleyen şirket yetkilileri, geliştirdikleri proje için siparişleri yetiştirmekte sorlandıklarını ifade...