27 / 04 / 2024

Inİstanbul Davutpaşa satış ofisi iletişim

Inİstanbul Davutpaşa satış ofisi iletişim

Eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Inİstanbul Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Satılan gayrimenkul için miras davası açılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu 'Satılan gayrimenkul için miras davası açılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnistanbul Hayat Davutpaşa projesinde daire fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor...

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi’nin açılışı 27 Şubat'ta!

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi 27 Şubat Cumartesi günü saat 12:00 ila 17:00 arasında gerçekleşecek. Esenyurt'ta açılışı gerçekleşecek olan satış ofisinde yeni işbirliği imkanları konuşacak.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Davutpaşa satış ofisi iletişim Haberi

Inİstanbul Davutpaşa satış ofisi iletişim

"İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanan projede 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunuyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Inİstanbul Rezidans Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Topkapı Inİstanbul 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul'un sosyal yaşam alanları içerisinde; mescit, oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, basketbol sahası, güvenlik, futbol alanları, kapalı otopark, kreş, asansör ve sinemaya yer veriliyor. 


İş...