27 / 04 / 2024

İnİstanbul davutpaşa

İnİstanbul davutpaşa

9 Mayıs'ta lansmanı yapılacak Inİstanbul Topkapı projesinde satış ofisi de projenin bulunduğu alanda açıldı. Lansman süreci devam ederken projedeki 788 konut için 6 bin talep geldi...

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi!

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede ilk teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek...

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'ne akıllı raylı sistem gelecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü'nde öğrencilerin fakültelere rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla projelerini hazırladığı raylı sistemi, sponsor bulur bulmaz hayata geçirecek.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arkasında yer alan Davutpaşa Parkı Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarla, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek üzere yenilendi.

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları 376 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef Ortaklığı'nın projesi İnistanbul Hayat Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor...

Davutpaşa Beyazpark fiyatları!

Davutpaşa Beyazpark fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Topkapı projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Civil, İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı!

Civil; İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı. Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran’ın gerçekleştirdiği açılışta animasyon gösterileri, birbirinden farklı hediye dağıtımı ve yüz boyama etkinlikleri yer aldı.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Davutpaşa Beyaz Park Evleri teslim tarihi!

Davutpaşa Beyaz Park Evleri teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Evleri'nde 30 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İnİstanbul davutpaşa Haberi

İnİstanbul davutpaşa


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in birlikte hayata geçirdiği inistanbul projesinin lansmanı 9 Mayıs tarihinde yapılacak. 


Lansman öncesi özel fiyatlarla satışların devam ettiği projede 788 konut için 6 binden fazla ön talep toplandı. 


Projede; toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden 3 bin 565'i dairelerden ve 16'sı ticari ünitelerden meydana geliyor.


Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek olan inistanbul projesinde satış ofisi de projenin bulunduğu bölgede açıldı. 


Mimarisinde PerkinsandWill'in imzasının bulunduğu inistanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 299 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 600 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olan inistanbul Topkapı'da daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 



2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana gelen inistanbul Topkapı projesinde teslimler 2018 yılının...