15 / 05 / 2024

Inİstanbul Gala ne zaman satışa çıkacak

Inİstanbul Gala ne zaman satışa çıkacak

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Lansmanı 28 Mayıs'ta yapılacak olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Toplam 788 adet daireden meydana gelen Inİstanbul Gala Konutları 'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon!

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Nef satılık!

Lokasyon bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Inİstanbul Gala Nef satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri'nde daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Toplam 788 adet ticari ünitenin bulunduğu Inİstanbul Gala projesinde dairelerin alanları 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılı olarak planlanıyor. Peki Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılk gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala ne zaman satışa çıkacak Haberi

Inİstanbul Gala ne zaman satışa çıkacak

İş GYO Nef Inİstanbul Gala projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan Topkapı Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Ön satışları devam eden proje  411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.


Nef Inİstanbul Gala Konutları Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünitenin yer aldığı proje 4 kısım halinde geliştiriliyor.


İnİstanbul Gala Rezidans Nef ve İş GYO işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projenin 1. kısmında 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmında 752 kısım bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısmında 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İş GYO Nef Inİstanbul Gala...