29 / 04 / 2024

Inistanbul Gala Residence satılık daire

Inistanbul Gala Residence satılık daire

Inistanbul Gala Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon , 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Inistanbul Gala Residence'da anahtar teslim ne zaman?

Inistanbul Gala Residence satılık daire!

Inistanbul Gala Residence satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Anahtar teslimlerinin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen proje toplam 788 üniteden oluşuyor.

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Residence projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı!

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılabiliyor. İş GYO-NEF Ortaklığı'nın projesi Inistanbul Lokal Residence, Mart 2018'de teslim ediliyor...

Topkapı Inistanbul Lokal Residence teslim tarihi!

Topkapı Inistanbul Lokal Residence teslim tarihi Mart 208 yılı olarak belirtiliyor. Topkapı Inistanbul Lokal Residence projesinde konut satış fiyatları 348 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Inistanbul Lokal Residence ev fiyatları!

Inistanbul Lokal Residence ev fiyatları 348 bin liradan başlayarak değişiyor. Topkapı Inistanbul Lokal Residence projesinde 2+1 daireler için 5 bin lira peşinat ödemesi yapılıyor...

Topkapı Inistanbul Lokal Residence fiyat listesi!

Topkapı Inistanbul Lokal Residence fiyat listesi 348 bin liradan başlıyor. Topkapı Inistanbul Lokal Residence projesinde 2+1 daireler için 5 bin lira peşinat ödemesi yapılıyor...

Davutpaşa İnİstanbul Lokal Residence iletişim!

Davutpaşa İnİstanbul Lokal Residence iletişim için 444 72 21 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Yüzde 1 peşinat avantajı sunan proje metrobüs durağına 1 kilometre mesafede bulunuyor.

İnİstanbul Lokal Residence fiyat listesi!

İnİstanbul Lokal Residence fiyat listesi konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 30 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Inistanbul'un 3 aylık getirisi 515 milyon lira!

3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı. Inistanbul Gala ve Inistanbul Lokal'de mayıstan bu yana toplam bin 211 konut satışıyla 515 milyon lira ciroya ulaşıldı.

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu!

Üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Inistanbul Gala Residence satılık daire Haberi

Inistanbul Gala Residence satılık daire

İş GYO ve Nef tarafından Topkapı Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsü'nün karşısında inşa edilen Inistanbul Gala Residence satılık daire büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Inistanbul Gala Residence'da anahtar teslim ne zaman?

Anahtar teslimlerinin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Inistanbul Gala Residence projesi toplam 788 üniteden oluşuyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Inİstabul Gala'da daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 


NEF Inİstanbul Gala Recidence basketbol sahası, kapalı otopark, asansör, güvenlik, yüzme havuzu, oyun alanları, kreş, sinema, mescit gibi sosyal alanlara sahip.


Inistanbul Gala Residence satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunabilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 30 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor veya yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'i...