05 / 05 / 2024

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala Topkapı Evleri 2017 yılında teslim edilecek. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri fiyatları ne kadar? ,

Inİstanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Toplam 788 adet daireden meydana gelen Inİstanbul Gala Konutları 'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Topkapı İnistanbul Gala ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 788 adet ünite bulunuyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 adet üniteden oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi...

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre TEM'e 7 kilometre uzaklıkta yer alan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman Haberi

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.


Lansmana özel kampanyaları devam eden İş GYO İnistanbul Gala'da basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark, asansör, yüzme havuzu, kreş, sinema, mescit ve oyun alanları gibi sosyal donatılar mevcut. 


İn İstanbul Topkapı projesi Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometrelik mesafede yer alıyor. 


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Inİstanbul Gala Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 30 ay 0 faiz imkanı veya yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'i banka kredisiyle, kalan bedeli ise teslimde ödeme seçeneğiyle yapılabiliyor. 


İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?
İnistanbul Gala...