28 / 04 / 2024

İnistanbul Gala teslimleri

İnistanbul Gala teslimleri

Topkapı’da yer alan eski Şişecam fabrikasında İş GYO ve Nef işbirliğinde geliştirilen konut projesinin ilk etabı Gala İnistanbul satışa çıktı. 4 farklı proje için yaklaşık 470 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon!

Daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Toplam 788 adet ticari ünitenin bulunduğu Inİstanbul Gala projesinde dairelerin alanları 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılı olarak planlanıyor. Peki Inİstanbul Gala İş GYO Nef nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede toplam 788 ticari ünite bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

Inistanbul Gala'da 875 ünitenin satışı gerçekleşti!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana bin40 üniteden 875'i satıldı.

Inistanbul Gala'da bir blok daha satışa sunuldu!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede bin 140 üniteden 875'i hemen satıldı.

Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 788 adet üniteden meydana gelen Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Davutpaşa Inİstanbul Gala Evleri satılık daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Teslimleri 2017 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede toplam 788 adet ünite yer alıyor.

İnistanbul Gala teslimleri Haberi

İnistanbul Gala teslimleri

Topkapı Şişecam fabrikalarını satın alan İş GYO ve Nef, 130 dönümlük arazideki ilk projeleri İnistanbul Gala’yı satışa çıkardı. Arazide yapılacak toplam 4 farklı proje için yaklaşık 470 milyon dolarlık yatırım yapılacak. İlk proje olan İnistanbul’da satış fiyatları 370 bin TL’den başlıyor. Sanayi dönüşüm alanı olarak alınan 130 dönümlük arazide net 80 dönüm üzerinde 4 farklı proje yapılacak. Mimarisi, tasarımı gibi özellikleri farklı olacak 4 projede toplamda 3 bine yakın konut bulunacak. İnistanbul Gala adı verilen ilk projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen 788 konut yer alacak. 2017 Aralık’ta bitecek projeye gelen 7 bin ön talebin 618’i satışa döndü. 320 milyon TL’ye satın alınan arazide ilk aşamada yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı modeli, daha sonra Nef’in aldığı...