27 / 04 / 2024

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Topkapı projesinde daire teslimlerine başlandı. Proje kapsamında 2 bin konutun teslim edilmesi planlanıyor. 

İnistanbul Topkapı güncel daire fiyatları!

4 etaptan meydana gelen İnistanbul Topkapı güncel daire fiyatları 545 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 2 bin 680 konuttan meydana geliyor.

İnistanbul Topkapı fiyat listesi Ağustos 2017!

İnistanbul Topkapı fiyat listesi 469 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı projesinde ilk etap olan Gala Evleri, bu yılın sonunda teslim ediliyor...

İnistanbul Topkapı Evleri ödemeleri!

İş GYO ve Nef Ortaklığı ile hayata geçirilen İnistanbul Topkapı projesi 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje İnistanbul Topkapı Evleri ödemeleri...

İnİstanbul Topkapı teslim tarihi!

İş GYO ve NEF ortaklığıyla tarafından hayata geçirilen projede 16 ticari ünite yer alıyor. İnİstanbul Topkapı teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi.

İnİstanbul Topkapı satılık daire!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İnİstanbul Topkapı satılık toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor.

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi!

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İstanbul - Topkapı'da inşa ediliyor.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.

Hyundai İ20 N'de çılgın fiyat! Hyundai İ20 N nisan ayı fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin en çok sevilen otomobil markalarından biri olan Hyundai, nisan ayı kapsamında İ20 N'e zam yaptı! Peki, İ20 N'nin yeni fiyatı ne adar oldu? Özellikleri neler? 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

BMW M4’ün mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BMW M4’ün fiyatı belli oldu. Peki, BMW M4’ün özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi...

BMW 520İ Sedan’ın mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 520İ Sedan’ın fiyatı belli oldu. Peki, BMW 520İ Sedan’ın özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 2 Mart 2023 fiyat listesi...

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgi göre Huawei Watch Fit 2 birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın zincir kolyeler her zaman kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer aldı. Altın zincir kolyeler genellikle 14 ayar olup fiyatları değişmektedir. En ucuz 14 ayar altın zincir kolye fiyatı ne kadar? 14 ayar altın zincir kaç TL? 4 Ocak 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi Haberi

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi

Son 4 yılda 6000’den fazla konutun teslimini gerçekleştiren Nef; 2019 yılı başında Nef 22 Ataköy, Nef 39 Seyrantepe ve Nef 25 Şişli projelerindeki konut ve mağazaları sahiplerine teslim etmişti. İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef; 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerinin teslimlerini yapmayı hedefliyor.

İnistanbul Topkapı projesinde 2000 konut teslimi

İnistanbul Topkapı projesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede konumlanıyor. İnistanbul Topkapı projesinde yer alan Gala ve Lokal etaplarında bu zamana kadar 1707 adet daire sahiplerine teslim edildi. 4 etapta toplam 2698 daireden oluşan projede, Hayat etabında bulunan 404 konut için teslimlere geçtiğimiz günlerde başlandı. Hayat etabının teslimlerinin...