02 / 05 / 2024

İnİstanbul topkapı satış ofisi

İnİstanbul topkapı satış ofisi

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. İnİstanbul Topkapı daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları!

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta olan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.

Hisse senedi piyasalarında şok gelişme! Yabancıdan son 8 ayın en sert satışı geldi!

Yılbaşından bu yana dalgalanma ve sert düşüşler yaşayan Borsa İstanbul’da yatırımcıların kaybı konuşulurken, hisse senedi piyasasına yatırım yapan yabancı yatırımcıların ise son 8 ayın en sert satışını yaptığı bildirildi.

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satışları başladı!

216 Yapı tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de inşa edilen 216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satış işlemleri başladı.

Topkapı Sur Yapı Evleri satış fiyatları!

Sur Yapı'nın İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı Evleri 2019 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Projede fiyatlar 448 bin TL'den başlıyor...

FETÖ'nün yurtları hileli satışla kiraya verildi!

FETÖ’ye hizmet eden Melek İpek, adına açtığı kız yurtlarını devlet el koymasın diye hileli satışla kiraya verdi. Melek İpek Özel Kız Öğrenci Yurdu'nun da bu şekilde 5 kişiye hileli satıldığı tespit edildi.

Daikin N Serisi klimaları satışta!

Geniş ürün gamını tüketici talep ve beklentileri doğrultusunda geliştirmeye devam eden Daikin, son 136 yılın en sıcağı olması beklenen bu yazı klimasız geçirmek istemeyenler için N Serisi Klimaları satışa sundu.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Beyazpark Topkapı satılık daire!

Beyazpark Topkapı satılık daire fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı'da daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Alaçatı'da 100’e yakın butik otel satışa çıktı!

Turizm'de durgunluk, Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı Alaçatı’ya da yansıdı. Her yıl binlerce ziyaretçinin yanısıra pek çok ünlü ismin akın ettiği, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı beldede, 100’e yakın butik otel satışa çıkarıldı.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı!

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

İnİstanbul topkapı satış ofisi Haberi

İnİstanbul topkapı satış ofisi

Mimarisinin PerkinsandWill'in imzası bulunan projede 3 bin 565'i dairelerden meydana geliyor. Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek olan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in ortaklığıyla yükseliyor.


Toplam 16'sı ticari ünitelerden meydana gelen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlanan blokları bulunan projede toplam 4 bölüm yer alacak. Toplam 51 bin 353 metrekaresi yeşil alandan meydana gelen proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre cepheye sahip.


1. kısımda 1116 bağımsız bölümden meydana gelen İnİstanbul Topkapı projesi 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda...