29 / 04 / 2024

İnİstanbul Topkapı ulaşım

İnİstanbul Topkapı ulaşım

Topkapı Şişecem Fabrikası arazisindeki İnistanbul projesinde 788 konut için 6 binden fazla ön talep toplanmıştı. Talepten dolayı yaşanan yoğunluk sebebiyle lansman 15 Mayıs'a ertelendi.

İnİstanbul Topkapı teslim tarihi!

İş GYO ve NEF ortaklığıyla tarafından hayata geçirilen projede 16 ticari ünite yer alıyor. İnİstanbul Topkapı teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi.

İnİstanbul Topkapı satılık daire!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İnİstanbul Topkapı satılık toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

İnİstanbul Topkapı daire fiyatları!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. İnİstanbul Topkapı daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

İnİstanbul Topkapı ulaşım Haberi

İnİstanbul Topkapı ulaşım

inistanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in birlikte hayata geçiriliyor. 


Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek inistanbul için 9 Mayıs'ta lansmanı yapılacaktı. 


Ancak gelen taleplerin fazlalığı sebebiyle lansmana özel satışlar 15 Mayıs'a kadar devam edecek. 


788 konut için 6 binden fazla ön talep toplanan projede metrekareler 48'den başlıyordu. Fakat 48 metrekarelik dairelerin tamamı satıldı ve 50 metrekareden başlayan daire seçenekleri mevcut. 



Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden oluşan projede 3 bin 565'i dairelerden ve 16'sı ticari ünitelerden meydana geliyor.


Mimarisinde PerkinsandWill'in imzasının bulunduğu inistanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana gelen inistanbul Topkapı projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 




Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare...