30 / 04 / 2024

İnİstanbul ulaşım

İnİstanbul ulaşım

İSTANBUL Topkapı'da inşa edilecek inistanbul Gala projesinde satışlara başlandı. 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanan projeden yaklaşık 1,6 milyar lira gelir bekleniyor.

İnistanbul lansman tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. İnistanbul lansman tarihi 28 Mayıs Perşembe günü olarak planlandı.

İnİstanbul İş GYO Nef projesi!

İnİstanbul İş GYO Nef projesi Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde hayata geçirilecek. Toplamda 4 bölümden oluşacak olan projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnİstanbul satış ofisi!

İnİstanbul satış ofisi ile 444 9 633 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Inİstanbul Topkapı projesinde 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışların bugün başladığı Inİstanbul Topkapı projesinde yer alan konutların fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için geçici satış ofisi İş Kuleler olarak belirlendi.

inistanbul: İş GYO-Nef Topkapı projesinin adı belli oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nef'le birlikte Topkapı'da hayata geçirdiği inistanbul projesinde satışlar yarın başlayacak. Projede ticari ünitelerle birlikte 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Ekonomik güven 41 ayın zirvesine ulaştı!

Ekonomik güven endeksi eylül ayında aylık bazda yüzde 1,6 artış göstererek 102,4 değerine yükseldi. Bu rakamla 41 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları!

İstanbul Havalimanı'nda dün ilk sefer Ankara'ya gerçekleşti. 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl olacağı ise en merak edilen konu. İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları... 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İnİstanbul ulaşım Haberi

İnİstanbul ulaşım

iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (İş GYO) ve Nef'in ilk iş birliği projesi İnistanbul Gala, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Ön talep döneminde 7 binden fazla başvuru alan projenin, 2017 yılının aralık ayında tamamlanması hedefleniyor. 




iş GYO ve Nef iş birliği kapsamında, İstanbul Topkapı'da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine, 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlandı. Bu dönüşüm alanı üzerindeki ilk proje olan İnistanbul Gala; 1,5 yıl süren detaylı hazırlık süreci, ayrıntılı master-planı, istanbul'un merkezine ve önemli yerleşim alanlarına yakın konumu ve yatırımcılara yönelik seçenekleriyle dikkati çekiyor. "Foldhome" sistemine sahip olacak Mimari tasarımını Perkins+Will'in üstlendiği İnistanbul Gala'nın ortak alanları ve daire içleri Türk tasarım firması Autoban, "Foldhome" üniteleri ise Coca Cola, Starbucks, Sony, Samsung, Bentley gibi markalar için çalışan...