04 / 05 / 2024

İnnovia 4 kat planları

İnnovia 4 kat planları

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Beylikdüzü İnnovia 4 Evleri 'nde konut fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki İnnovia 4 Konutları nerede?

Karavana talep 4 kat arttı, karavan üreticiler 1 yıl sonra gün vermeye başladı!

Karavana olan talep geçen senelere göre 4 kat artış gösterince karavan üreticileri de bu taleplere yetişemez oldu. Karavan üreticileri de ancak 1 sene sonraya gün vermeye başladı. 

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Dofer Yapı’nın halka arzına tam 4,4 kat talep geldi!

Dofer Yapı, 10-11 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecini yoğun bir katılımla tamamladı. Açıklanan rakamlara göre, Dofer Yapı’nın halka arzına yatırımcılardan 75.075.992 TL nominal değerli 4,4 kat talep geldi.

Türkiye’nin Suudi Arabistan’a ihracatı zirve yaptı! 8 ayda 4 kat arttı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, Suudi Arabistan’a 2003’te 8 ayda yapılan ihracatın 2022’nin aynı dönemine kıyasla 4 kat artışla 1,6 milyar doları aştığını paylaştı.

Tarladan sofraya pahalılık arttı! Mayıs'ta elma 4,2 kat, maydanoz 4 kat, limon 3,1 kat daha pahalıya satıldı! 

TZOB'un üretici-market fiyat karşılaştırmasına göre, Mayıs 2023'te elmanın 4,2 kat, maydanozun 4 kat, limonun 3,1 kat ve mercimeğin 2,8 kat daha pahalıya markette satıldığı belirlendi. 

Araç sahiplerine kötü haber! 1977’den beri böylesi görülmedi! Fiyatlar 4 katına çıktı!

Kasko fiyatları 4 katına çıktı. Bu yüzden de kasko yaptıranların sayısında ciddi düşüşler meydana geldi. İşte detaylar!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Zam yağmuru sonrası faturalardaki şikâyetler tam 4 kat arttı!

İnsanları canından bezdiren yüksek elektrik, doğal gaz ve akaryakıt fiyatlarına ilişkin şikâyetlerde 4 kat artış meydana geldi. Zam yağmuru akaryakıtta da şikâyet rekorunun kırılmasına neden oldu.

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Innovia 4'te sular durulmuyor! Proje yine mahkemede! 

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde sular resmen durulmuyor. Şirket, kat irtifakının kurulması için vekaletname vermeyi reddeden 48 arsa malikine karşı dava açtı. İşte ayrıntılar...

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

İnnovia 4 kat planları Haberi

İnnovia 4 kat planları

Yeşil GYO imzası ile inşa edilen İnnovia 4 Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daire tipleri yer alıyor.


'İnnovia 4 Konutları nerede?' sorusuna İstanbul Beylikdüzü yanıtını verebilmek mümkün. Yüzde 1 KDV oranı uygulanan projede satışlar devam ediyor.


Beylikdüzü İnnovia 4 Evleri konum olarak Marmara Park, Koçtaş, Saturn ve Media Markt'a 3 dakika, metrobüs durağına 900 metre, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Medicana Hastanesine 5 dakikalık yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Yeşil Gayrimenkul İnnovia 4 Evleri 'nde 1 oda 1 salonlar 139 bin TL, 2 oda 1 salonlar 249 bin TL, 3 oda 1 salonlar ise 375 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İnnovia 4 Beylikdüzü Konutları 'nın ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel vade...