06 / 05 / 2024

Innovia 4.Etap projesi

Innovia 4.Etap projesi

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje toplam 14 bin adet daireden meydana geliyor. Projenin 1. etabında yaşam başladı. Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıktı. Peki, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap konutları ne kadar, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi nerede? İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları yarın çekiliyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Sosyal Konut Projesi dahilinde daire belirleme için kura tarihi belli oldu. 1.396 adet konutun kurası yarın çekilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Projesi inşaatında son dakika gelişmesi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede imalat çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Projesi'nde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, proje inşaat çalışmalarının programın ilerisinde olduğunu dile getirdi. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Innovia 4.Etap projesi Haberi

Innovia 4.Etap projesi

'Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası' detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerine göz atalım. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük konut projesi olarak yükseliyor.


Beylikdüzü Innovia Konutları büyüklükleri 49 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. Projenin 4. etabında 5 bin 802 daire yer alıyor.


Sosyal alanları arasında spa ve masaj alanları, parti evi, koşu ve yürüyüş parkurları, voleybol, basketbol, tenis kortları ve yüzme havuzunun bulunduğu projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.


Lokasyona göre proje metro durağına 700 metre ve 2017'de hizmete girecek olan raylı sistem metro durağına 500 metre, auhaus, Carrefour, Migros, Mediamarkt, Koçtaş, Saturn ve Marmara Park alışveriş merkezlerine 3 dakika, Medicana Hastanesi ile diğer sağlık merkezlerine 5 dakikada kadar uzaklık...