04 / 05 / 2024

innovia park ne zaman teslim

innovia park ne zaman teslim

Daire fiyatlarının 99 bin liradan başladığı İnnovia Park Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtı 2015 yılının Ekim ayı olarak belirlendi....

İnnovia park teslim tarihi !

İnnovia Park teslim tarihi Ekim 2015 olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler 100 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyor

İnnovia Park ne zaman teslim?

İnnovia Park ne zaman teslim, fiyat listesi, iletişim bilgileri ve İnnovia Park proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

İnnovia Park Beylikdüzü teslim tarihi!

100 kadar 0 faiz ile vade yapılan İnnovia Park Beylikdüzü teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Projede yer alan daireler 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?

Özgecan Aslan Parkı ne zaman açılacak?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yapımı devam eden ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılacak olan Özgecan Aslan Parkı'nı ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 1.400 konut yer alıyor. Projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi.Peki Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Davutpaşa Beyaz Park ne zaman teslim?

Davutpaşa Beyaz Park ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 370 konutluk Beyaz Park Evleri projesinde daire fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor...

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Güneşli Nurol Park ne zaman teslim?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan Güneşli Nurol Park ne zaman teslim?

Kayseri Kocasinan Gül Park ne zaman açılacak?

Farklı, İlk ve Yeni hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kocasinan Belediyesi yine, yeni ve prestij bir proje olan Gül Park’ı açıyor.

Kartal Asia Park ne zaman teslim?

Asia Park Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. Peki Kartal Asia Park ne zaman teslim edilecek?

Topkapı Beyaz Park ne zaman teslim?

İstanbul Zeytinburnu - Topkapı konumunda yükselen projede toplam 370 adet daire yer alıyor. Projenin lansmanı Ekim ayında yapılacak. Peki Topkapı Beyaz Park ne zaman teslim?

innovia park ne zaman teslim Haberi

innovia park ne zaman teslim


Yeşil GYO imzası taşıyan İnnovia Park konum olarak Beylikdüzü 'nde yer alıyor. Projenin arsa alanı 45 bin metrekare, toplam inşaat alanı ise 200 bin metrekareyi kapsıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı İnnovia Park Evleri şu şekilde: 


İnnovia Park Evleri fiyatları: İnnovia Park 'ta yer alan 1 oda 1 salon daireler 99 bin lira, 2 oda 1 salon daireler 139 bin lira, 3 oda 1 salon daireler 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İnnovia Park Evleri ne zaman teslim? sorusu 2015 yılı olarak belirlendi. İnnovia Park Evleri ne zaman teslim? sorusunun ayrıntılı bilgisi şöyle: 


İnnovia Park Evleri ne zaman teslim?

İnnovia Park Evleri ne zaman teslim? sorusu 2015 yılı-Ekim ayı...