01 / 05 / 2024

innovia suites teslim tarihi

innovia suites teslim tarihi

İnnovia Suites yatırımınızı 3. yılında veya sonrasında isterseniz Yeşil Konut projelerinde yüzde 75 karla daire yatırımına dönüştürebilirsiniz. Bu şekilde yatırımlar 3 yılda 2'ye katlanabiliyor...

İnnovia Suites Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidans projesi!

İnnovia Suites Tuzla- İçmeler, seçkin bir tatil ortamını sağlıkla harmanlayarak sunan İstanbul'daki tek termal spa ve sağlıklı yaşam merkezi. İçmeler şifalı mineral suları, açık ve kapalı havuzları, sauna, VIP masaj salonları, buhar ve tuz odaları mevcut.

İnnovia Suites iletişim!

Yeşil GYO imzasıyla yükselen İnnovia Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. İnnovia Suites iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İnnovia Suites Residence ödeme planı!

Yeşil GYO imzası taşıyan İnnovia Suites Residence ödeme planı 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

İnnovia Suites teslim tarihi!

İnnovia Suites teslim tarihi ve diğer tüm detaylar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

Cendere Seba Suites teslim tarihi!

Cendere Seba Suites teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen proje Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Cendere Seba Suites teslim bilgisi!

Cendere Seba Suites teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor...

Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ontan Modda Suites projesi Ontan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

Prime Suites'te hemen teslim tapu!

Babacan Holding tarafından İstanbul’un prestij hattı Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Prime Suites'te tapular hemen teslim ediliyor. Projeden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olmak mümkün.

Nova Suites Kağıthane teslim tarihi!

Nova Suites Kağıthane teslim tarihi Şubat 2018 yılı olarak belirtiliyor. Nova Suites projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

İva Suites projesi 2017 sonunda teslim!

İva Suites projesi 2017 sonunda teslim edilecek. İva Suites projesinde 84 konut yer alıyor...

Esenyurt Yaşar Suites teslim tarihi!

Esenyurt Yaşar Suites projesinde fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor. Yaşar Suites projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

innovia suites teslim tarihi Haberi

innovia suites teslim tarihi

İnnovia Suites İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. İnnovia Suites Türkiye'nin ilk otel konseptli ve kira garantili rezidans projesinde teslimler Haziran 2014'te gerçekleştirilecek.


Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnnovia Suites projesinde ister kullanın ister ömür boyu kirasını alın ya da ister yarı fiyatına daire sahibi olun. İnnovia Suites Tuzla'da yıllık kira geliri yüzde 10 ila 12 aralığında değişiyor. 



İnnovia Suites Tuzla 


Tapu değeri 33 bin 250 TL kira değeri 290 TL

Tapu değeri 66 bin 500 TL kira değeri 580 bin TL 

Tapu değeri 95 bin TL kira değeri 875 bin TL 

Tapu değeri 157 bin TL kira değeri 1.450 TL 


İnnovia Suites Tuzla- İçmeler, seçkin bir tatil ortamını sağlıkla harmanlayarak sunan İstanbul'daki tek termal spa ve sağlıklı yaşam merkezi. İçmeler şifalı mineral suları,...