29 / 04 / 2024

Innovia teslimleri

Innovia teslimleri

Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev projesi Innovia’nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için eşsiz bir fırsat sunuyor. Innovia’da 1, 2 ve 3 Etap’ larda hemen teslim daireler, peşinatı 1 yıl sonra ödeme fırsatıyla satışa sunuluyor.

Kartal SkyBlue İstanbul'da konut teslimleri 14 ay sonra!

Kartal SkyBlue İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor.

Balance Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Park Mavera teslimleri ne zaman?

Park Mavera teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 53 bin metrekare alan üzerine yayılan Mavera Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1.561 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap projesinde yer alan 1054 konutları bugün teslim edilemeye başlayacak. Projedeki dairelerin teslimleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, bugün başlıyor ve teslimler 24 Ekim' e kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri 20 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, 20 Ekim 2014 tarihinde başlıyor. Teslimler 24 Ekim'e kadar devam edecek.

TOKİ Burdur Tefenni teslimleri bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Tefenni Belediye Projesi kapsamında satışa sunulan 216 adet direnin teslimleri bugün başladı. Teslimler 23 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek.

Batışehir 2. Etap teslimleri Ferhat Göçer konseriyle kutlanacak!

Egeyapı Group, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve diğer bir TOKİ iştiraki olan Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş’nin (EPP) işbirliğiyle gerçekleştirdiği Batışehir projesinde 2. etap teslimleri 12 Ekim'de gerçekleştirilecek.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı!

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı. 216 Yapı imzasıyla Çekmeköy’de hayat bulan 216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabı da tamamladı. İkinci etapta yer alan 76 daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Innovia teslimleri Haberi

Innovia teslimleri

Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev projesi Innovia’nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için eşsiz bir fırsat sunuyor. Standartları yükselten yaşam alanlarına sahip Innovia’da, hemen taşınabileceği bir daireye sahip olmak isteyenler, peşinatı bir yıl sonra ödeme seçeneğinden faydalanıyor. Beylikdüzü’nde merkezi konuma ve geniş sosyal olanaklara sahip Innovia’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler uygun ödeme koşulları ve %1 KDV avantajıyla sahiplerini bekliyor. 


Her etabında ortalama %80 peyzaj alanıyla, sanat atölyesinden çocuk oyun alanı ve spor salonlarına kadar düşünülmüş sosyal yaşam olanaklarıyla sakinleri için bir evden çok daha fazlası olan Innovia, kullanışlı mimarisi, depreme dayanaklı inşaat kalitesi, toplu taşıma ve bağlantı yollarına yakın konumuyla da tercih ediliyor. 

Gayrimenkulde ezber bozan ödeme sistemleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için her zaman avantajlı ödeme...