15 / 05 / 2024

Innoviada şimdi taşın kampanyası

Innoviada şimdi taşın kampanyası

Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev projesi Innovia’nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için eşsiz bir fırsat sunuyor. Innovia’da, hemen taşınabileceği bir daireye sahip olmak isteyenler, peşinatı bir yıl sonra ödeme seçeneğinden faydalanıyor.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği maaş zammı resmen değişti. Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Hyundai Bayon'da inanılmaz kampanya! Şimdi alın 2023 Şubat'ta ödeyin! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da Ağustos ayına özel dev kampanya başlatıldı. HHyundai Bayon'u şimdi alın 2023 Şubat'ta ödemeye başlayın! Böyle fırsat bir daha gelmez, son şansınız! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? Hyundai Bayon kaç TL? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hyundai KONA Elektrik'e bahar kampanyası geldi! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai, en beğenilen otomobillerinden biri olan Hyundai Kona'yı kapsayan bahar kampanyasını başlattı! Hyundai KONA'yı şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da bahar kampanyası! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai, en beğenilen otomobillerinden biri olan Hyundai Bayon'u kapsayan kampanyasını başlattı! Hyundai Bayon'u şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ev sahiplerinin kira oyunu! Kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar!

Ev sahiplerinin kira oyunu gündeme geldi. Buna göre, lüks semtte konutu bulunanlar, kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Innoviada şimdi taşın kampanyası Haberi

Innoviada şimdi taşın kampanyası

Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev projesi Innovia’nın ilk üç etabındaki son 270 adet daire için eşsiz bir fırsat sunuyor. Standartları yükselten yaşam alanlarına sahip Innovia’da, hemen taşınabileceği bir daireye sahip olmak isteyenler, peşinatı bir yıl sonra ödeme seçeneğinden faydalanıyor. Beylikdüzü’nde merkezi konuma ve geniş sosyal olanaklara sahip Innovia’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler uygun ödeme koşulları ve %1 KDV avantajıyla sahiplerini bekliyor. 


Her etabında ortalama %80 peyzaj alanıyla, sanat atölyesinden çocuk oyun alanı ve spor salonlarına kadar düşünülmüş sosyal yaşam olanaklarıyla sakinleri için bir evden çok daha fazlası olan Innovia, kullanışlı mimarisi, depreme dayanaklı inşaat kalitesi, toplu taşıma ve bağlantı yollarına yakın konumuyla da tercih ediliyor. 

Gayrimenkulde ezber bozan ödeme sistemleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için her zaman avantajlı ödeme...