06 / 07 / 2024

inönü mahallesi sosyal tesis ne zaman açılacak

inönü mahallesi sosyal tesis ne zaman açılacak

Malatya Belediyesi’ nden yapılan açıklamaya göre, başta kadınlar ile çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemesi için İnönü Mahallesi' nde bir süre önce yapımına başlanan sosyal tesis tamamlandı...

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için tarih verildi! Haziran ve Temmuz'a dikkat

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuyla ilgili konuştu ve Haziran ile Temmuz aylarını işaret etti. İşte TOKİ 81 il sosyal konut projesi detayları...

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatı yüzde 70 seviyesinde!

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı. TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik inşaat bitince bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. 

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istiyor!

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

15 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi...

Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı!

15 adet konutun yer aldığı TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi projesindeki daireler kurasız olarak satılıyor. Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı.

inönü mahallesi sosyal tesis ne zaman açılacak Haberi

inönü mahallesi sosyal tesis ne zaman açılacak


Malatya Belediyesi tarafından İnönü mahallesinde inşa edilen çok amaçlı sosyal tesisin yapımı tamamlandı. 


Malatya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, başta kadınlar ile çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemesi için İnönü mahallesinde bir süre önce yapımına başlanan tesis tamamlandı. Mahallelerde sanat ve eğitim kurslarının yanı sıra çeşitli organizasyonlar için kullanılabilecek tesis 260 metrekarelik bir kapalı alana sahip. 


En küçük detayları düşünülerek yapılan tesis tek katlı betonarme karkas yapı sistemiyle yapıldı. Dış cephesi modern mimari yapı görünümlü kiremit renkli koto kaplama ile yapıldı. Bakır işlemeli bay-bayan girişli olmak üzere 2 kapılıi olarak planlanan tesiste yer döşemeleri tavana kadar fayans. Doğalgazlı ısı sistemlerine sahip tesiste mutfaklarda mutfak dolabı ve tezgahları da birinci sınıf malzemeyle dizayn edildi.


Malatya Son...