14 / 05 / 2024

İnönü Mahallesi toki bingöl kura sonuçları

İnönü Mahallesi toki bingöl kura sonuçları

23 Ekim TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekiliş sonuçları açıklandı. Toplamda 154 adet konutun hak sahiplerinin belirlendiği projede aylık taksitler 733,15 TL'den başlıyor.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Hatay Altınözü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay’ın Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi’nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ 'de yer alan 68 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

TOKİ Sivas 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Altınyayla İlçesi Aydın Mahallesi 82 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 90 adet konutun başvuruları bugün başlıyor...

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileniyor!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

İnönü Mahallesi toki bingöl kura sonuçları Haberi

İnönü Mahallesi toki bingöl kura sonuçları

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere 154 adet daire kura yöntemiyle satışa çıktı. Projede fiyatlar 140 bin 766 TL ile 271 bin 413 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


23 Ekim TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekiliş sonuçları yayınlandı. Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekimi bugün saat 10.00'da yapıldı. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 17 bin 13 TL peşinatla ve 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede konutların sözleşme imzalama tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap'ta yüzde 10, yüzde 15 ya da yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan tutar için sırasıyla 108 ay, 120...