03 / 05 / 2024

İnönü Stadyumu tadilat

İnönü Stadyumu tadilat

Tahribata uğrayan İnönü Stadyumu'nda gerçekştirilecek konserler için onarım çalışmaları başladı...

Olive Mimari Yapı İnşaat Tadilat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olive Mimari Yapı İnşaat Tadilat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Selma Demir tarafından kuruldu.

Ekmentek İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmentek İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bayram Ekmen tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Peker GYO Almanya'daki binasını satıyor!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binasının satışı tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde gerçekleştirilecek. 

Synfy İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synfy İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Saadet Partisi'nin İskitler'deki yeni binasının tadilatı tamamlandı!

Saadet Partisinin İskitler'deki yeni genel merkez binasının tadilatında sona gelindi. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

New York Modern Sanat Müzesi 450 milyon dolarlık tadilatın ardından açıldı!

ABD’nin önde gelen sanat müzeleri arasında yer alan New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından kapılarını açtı.

İnönü Stadyumu tadilat Haberi

İnönü Stadyumu tadilat
26 Temmuz'a kadar 6 konserin yapılacağı İnönü Stadyumu'nda onarım çalışmaları sürüyor. 25 bin koltuğun takılacağı ve 2 dönüm çimin serileceği İnönü Stadyumu'nda yapılacak konserlerin geliri ise tadilata...