04 / 05 / 2024

inşaa sektörü iş olanağı

inşaa sektörü iş olanağı

Türkiye'deki yapılması planlanan 3. havalimanı ve nükleer santral gibi dev projeler inşaat firmalarına iş olanağı sağlıyor...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

Hollanda gayrimenkul sektörü için fırsat taşıyor!

Lahey Ticaret Müşavir Yardımcısı Aşkın Pekel, 'Hollanda Pazarı ve Ticaret Fırsatları'nda Hollanda'nın inşaat sektörü için fırsat taşıdığını dile getirdi. 

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

2021 çelik sektörü için daha iyi geçecek!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, 2021'in çelik sektörü için daha iyi geçeceğini belirterek, Türkiye çelik üretimi rakamının bu yıl 35 milyon ton seviyesinde olacağını belirtti.

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada,''İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek'' ifadelerini kullandı.

İngiltere'de inşaat sektörü iş başı yaptı!

İngiltere'de yeni tip koronavirüs sebebiyle 23 Mart'ta kısıtlamalar başlatılmıştı. 13 Mayıs'ta kısıtlamalar kısmi olarak gevşetildi, bazı sektörler ve inşaat sektörü 13 Mayıs'ta işbaşı yaptı...

İtalya'da inşaat sektörü yarın faaliyete geçiyor!

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da yarın "virüsle yaşayacağı dönem" olarak tanımladığı 2. aşamaya geçiliyor. Ülkede yarın inşaat sektörü iş başı yapacak...

Moody's: İnşaat sektöründe görünüm negatife döndü!

Moody's, küresel inşaat sektörü için görünümün negatife döndüğünü açıkladı. İnşaat sektörü için görünüm 2017'den beri ilk kez negatife döndü...

İnşaat sektörü için çanlar çalıyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Gündoğan, bugünkü yazısında inşaat sektöründe oluşan sorunlara değindi.

2019 inşaat sektörü için nasıl geçecek?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici, 2019 yılının inşaat sektörü için nasıl geçeceğini değerlendirdi...

inşaa sektörü iş olanağı Haberi

inşaa sektörü iş olanağı
İnşaat şirketleri için bu sıralar oldukça fazla iş imkanı var. İstanbul'a yapılacak, 7 milyar Euro'ya inşa edilmesi planlanan 3. havalimanı ve Sinop'a 17 milyar Euro yatırım bedeli ile kurulacak nükleer santral için güçlü sermayesi olan yatırımcılara, işinin ehli uzman ve becerikli inşaat firmalarına ihtiyaç var. Bu 2 büyük ihale inşaat firmalarına iş olanağı...