05 / 05 / 2024

inşaat Ali Ağaoğlu

inşaat Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu, Ahu Aysal, Ayşe Kucuroğlu, Kerem Görsev ve Yalçın Ayaydın gibi başarılı isimler, Şamdan Plus dergisinin dokuzuncu yıl sayısı için sektörlerinin alt kademelerinde çalışsalardı ne yapacaklarını anlattı...

Ali Ağaoğlu dede oldu! İlk toruna lüks daire!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun oğlu  Alican Ağaoğlu ile Miray İskilipli'nin çocuğu oldu. Çift dün kızları Alin'i kucağına aldı...

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu doktor kontrolünde!

Ağaoğlu Şirketler'in patronu Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde halkla ilişkiler koordinatörü Rose Kar ile birlikte kameralara yansıdı. Ağaoğlu'nun doktor kontrolünden çıktığı öğrenildi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de inşaat yapmayacak!

Ağaoğlu, sadece yurtdışında iş yapacağını açıkladı. Ağaoğlu’nu yıldıran güç ise ‘bürokrasi. ’Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. " dedi.

Linet'in yeni klibi Ali Ağaoğlu'nun çiftliğinde çekildi!

Sanatçı Linet 'Yorum Farkı 2' albümünde en çok beğenilenlerin arasında bulunan söz ve müziği Bora Duran'a ait 'Aman Aman' şarkısına klip çekti. Ali Ağaoğlu, Cumali Çöp yönetmenliğinde çekilen klip için, şarkıcıya çiftlik evinin kapılarını açtı.

inşaat Ali Ağaoğlu Haberi

inşaat Ali Ağaoğlu

Kendi mesleklerinde zirveye çıkmış Ali Ağaoğlu, Kerem Görsev, Ahu Aysal, Yalçın Ayaydın ve Ayşe Kucuroğlu; çok farklı bir projeyle karşımızda! İş, tasarım ve müzik dünyasının bu ünlü isimleri, sektörlerinin daha alt kademelerinde çalışsalardı nasıl bir görüntü ortaya çıkardı? 


Ali Ağaoğlu inşaat amelesi, Ayşe Kucuroğlu bulaşıkçı, Ahu Aysal tekne kaptanı, Yalçın Ayaydın tekstil işçisi ve Kerem Görsev de sokak çalgıcısı oldu. Başlıkta da söylediğimiz gibi; onları hiç böyle görmediniz... 



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu; lüks ofisinden çıkarak Maslak'ta devam eden '1453' projesinin inşaatında amelelik yaptı ve bundan büyük keyif aldı


"İşe ilk başladığım yıllarda bir inşaata tuğla taşımak için amele almam gerekti. Ameleler 10 liralık işe 30 lira istedi. Ben de tuğlaları tek tek kendim taşıyıp kamyonu boşalttım. 10 amelenin...