19 / 05 / 2024

İnşaat betonları elektronik sistem

İnşaat betonları elektronik sistem

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, depreme karşı dayanıklı binaların inşa edilmesi ve yapı denetimlerindeki usulsüzlüklerin engellenmesi için inşaatlarda kullanılan betonları "elektronik sistem" ile denetleyecek.

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Genç tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ateş tarafından kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Babalar Günü’nde hangi elektronik ne hediye alınır?

Babalar Günü’nde hangi elektronik ne hediye alınır? araştırılıyor. Biricik babalarımıza bu günü unutmaması için birbirinden güzel hediyeler alınabilir. İşte Babalar Günü’ne özel hediyeleri!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Yay Grup İnşaat Elektrik Elektronik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yay Grup İnşaat Elektrik Elektronik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Samet Yay tarafından kuruldu.

İnşaat betonları elektronik sistem Haberi

İnşaat betonları elektronik sistem

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, depreme karşı dayanıklı binaların yapılması ve yapı denetimlerindeki usulsüzlüklerin engellenmesi için inşaatlarda kullanılan betonları "elektronik sistem" ile denetleyecek. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda İlk Sıralandırma Töreni gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, törende yaptığı konuşmada, yapıların üretimi sürecinde can ve mal güvenliği ile milli servetin korunabilmesi için çağdaş standartlarda denetim sağlamanın devletin öncelikli görevi olduğunu belirtti. Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığını söyleyen Varank, sağlıksız yapılaşmanın oluşturduğu yapı stokunun depremler sonrasında yıkıma uğraması nedeniyle ülkenin çok büyük kayıplar yaşadığını belirtti. Fatma Varank, bu sebeple yapı denetiminin günün şartlarına göre değerlendirilerek yeniden tanımlanması ve konusunda uzman personele sahip, kurumsallaşmış firmalar vasıtasıyla yürütülmesi gereği ortaya çıktığını...