26 / 10 / 2024

İnşaat demiri fiyatı düşecek mi

İnşaat demiri fiyatı düşecek mi

Son günlerde artan demir fiyatlarından şikayetçi olan müteahhitler, fiyatlarda düşme olmazsa projelerde yavaşlama yaşanacağını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan gayrimenkul sektörü temsilcileri ise fiyatların düşeceğini müjdeledi.

24 ayar gram altının gerçek fiyatı hesaplandı! 140 TL farkla satılıyor! Uzman isim uyarıyor! Altın alırken iyi araştırın

Altın fiyatları son günlerde rekor kırmaya devam ediyor. Ons altın fiyatı 2645 dolara çıkarken, uzmanlar altın almak isteyenleri uyarıyor. Altında makas farkına dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan 24 ayar gram altının gerçek fiyatını hesapladı.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 2024 inşaat demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına okkalı zam geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! İnşaat demir fiyatları ne kadar? 2024 inşaat demir fiyat listesi...

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar dikkat! Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar?

Fed'in faiz indirimi eylül ayında gelmesi kesin gözüyle bakılırken, anlık altın fiyatlarında gerileme oldu. Peki Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar? 28 Ağustos altın fiyatları.

Trakya Birlik ayçiçeği ön alım fiyatını duyurdu!

Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Trakya Birlik), ayçiçeği ön alım fiyatını duyurdu. Trakya Birlik yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği için ön alım fiyatı ton başına 20 bin lira olarak belirlediğini açıkladı.

Altın rekora doymuyor! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gremse altın kaç lira? 19 Ağustos 2024 altın alış satış fiyatı

Altın fiyatları yeni haftaya rekorla başladı. Altının ons fiyatı bugün 2496 dolara kadr yükseldi.  Çeyrek altın ne kadar oldu? Gremse altın kaç lira? 19 Ağustos 2024 altın alış satış fiyatı.

İnşaat demir fiyatlarına Ağustos zammı! 1 ton demirin fiyatı fırladı! 8 mm ile 32 mm inşaat demiri ne kadar?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara çıkmasına neden olan inşaat maliyetleri yükselmeye devam ediyor. İnşaatın temel yapı malzemesi olan inşaat demir fiyatlarına Ağustos zammı geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı resmen fırladı. İşte ince ve kalın demir fiyatları 10 Ağustos 2024...

İnşaat sektörüne demir darbesi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 1 metreküp betonda kaç kg demir kullanılır?

TÜİK) açıkladığı inşaat maliyet endeksi rakamları açıklandı. Maliyetlerin hızla yükseldiği sektöre bugün de inşaat demiri darbe vurdu. Demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı resmen fırladı. Peki  1 metreküp betonda kaç kg demir kullanılır? 

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! Güncel inşaat demiri fiyatları

İnşaat sektöründe müteahhitleri isyan ettiren ve konut fiyatlarının yönünü belirleyen inşaat demir fiyatlarına bugün okkalı zam geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel inşaat demir fiyatları.

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönemde atacağı adımlara yönelik belirsizliğin sürmesiyle dalgalı seyrediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın alış satış fiyatı 25 Haziran 2024.

İnşaat demiri fiyatları 2 yılda yüzde 70 artarken, demir işçiliği fiyatları yüzde 400 arttı!

İnşaat mühendisi Atakan Bakılan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat demiri fiyatının 2 yılda yüzde 70 artarken, demir işçiliği fiyatlarının yüzde 400 arttığını kaydetti.

Demir ihracatı yükseldi! 1 ton inşaat demiri 25 bin 500 TL oldu! Güncel inşaat demir fiyatları!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre nisan ayında inşat demiri  ihracatı yıllık bazda yüzde 18 arttı. İstanbul 1 ton inşaa demiri fiyatı 25 bin 500 TL oldu. İşte güncel inşaa demiri fiyatları...

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

İnşaat demir fiyatların ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün temel malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları araştırılıyor. Bu kapsamda İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları yakından takip ediliyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demiri fiyatı düşecek mi Haberi

İnşaat demiri fiyatı düşecek mi

Müteahhitler fiyat artışından şikeyetçi. Piyasada ürün bulmakta zorlandıklarını her defasında dile getiren müteahhitler işlerin yavaşladığını belirtiyorlar.  


Gayrimenkul sektörü temsilcileri konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda ise demircilik sektöründe kapasite kullanım oranlarının yüzde 56'ya düştüğünü, bu nedenle bazı sıkıntılar yaşandığını ancak fiyatların tekrar düşme eğiliminde olduğunu söylüyorlar. 



Referandumdan sonra iç piyasa hareketlendi


İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, " Türkiye’de demirde kapasite yüksek. Talebin üzerinde arz var. Bu yüzden haddaneler üretimin belli bir kısmını ihraç ediyor. Yakın zamana kadar Türkiye’de demir üretimi o kadar boldu ki, biz inşaat firmaları olarak normalde 1 ay öncesinden sipariş vermemiz gerekirken, nasıl olsa hazırda çok var diye 3 gün kala sipariş vermeye başlamıştık. Referandum öncesi iç piyasa biraz yavaşladı. Buna...