04 / 05 / 2024

inşaat eğitimleri

inşaat eğitimleri

GYODER Geliştirme ve İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Yeri ve Önemi eğitimi 23 Şubat'ta verilecek.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

ABD inşaat sektöründe istihdam arttı!

ABD Merkez Bankası tarafından hazırlanan "Bej Kitap" raporunda istihdam artışının hızının endüstriye göre değişiklik gösterdiği, genellikle imalat, inşaat, eğlence ve konaklama sektörlerinde güçlü artışlar gözlendiği belirtildi.

inşaat eğitimleri Haberi

inşaat eğitimleri

Günümüzde özellikle gayrimenkul projelerinin geliştirme ve inşaat süreçleri başta olmak üzere proje yönetiminin, projelerin hedeflerine ulaşmasında etkisi/katkısı olduğu tüm sektör paydaşlarınca kabul görmektedir. Özellikle teslim odaklı olma konusunda hizmet alan ve veren tarafların birbirleriyle kooperatif çalışma metodolojisini geliştirememesi nedeniyle birçok durumda söz konusu hizmetten beklenen faydanın sağlanamadığı görülmektedir.


Projelerinizin hedeflenen kalite, bütçe ve sürelerde tamamlanabilmesi için proje yönetiminin tüm unsurlarının eksiksiz bir araya gelmesi ve bir uyum içerisinde hareket etmesi noktasında bilgilerinizi tazelemek, yeni yaklaşımlar hususunda bilgi sahibi olmak için bu eğitime katılmalısınız.


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul geliştirme firmaları (GYO ve diğerleri) ve gayrimenkul portföyü geniş olan tüm firmaların ilgili bölüm yöneticileri, yatırım bankaları ile diğer yatırım kuruluşlarının yöneticileri bu eğitime...