30 / 04 / 2024

inşaat güvenli iskele

inşaat güvenli iskele

Metin Güler, 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldiğini, yaşanan kazaların önüne geçebilmek için tedbir alınmasının şart olduğunu söyledi ve ekledi: "Güvenli İskele Projesi sayesinde inşaatlarda yüksekten düşme nedeniyle ölümler azalacak."

İş kazalarının en çok yaşandığı sektörlerden biri inşaat sektörü!

"Güvenli iskele, iskelede Güvenlik Projesi" eğitim seminerinde konuşan iş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İs mail Gerim Türkiye'de yıllık meydana gelen kazaların 3'te 1 oranının sadece inşaat sektöründe gerçekleştiğini kaydetti

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Can tarafından kuruldu.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Bursa'da yarım kalan inşaatlar güvenliği tehdit ediyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, yarım kalan inşaatların hem can güvenliğini hem de toplumsal güvenliği tehdit ettiğini kaydetti.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Sitelerde güvenliğin önemi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat www.emlakkulisi.com okurları için "sitelerde güvenliğin önemi" konulu yazı yazdı. İşte o yazı...

Kalitesiz demir inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneğince, kalitesiz demir ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiği açıklandı.

inşaat güvenli iskele Haberi

inşaat güvenli iskele

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı (ETO) Metin Güler, inşaat sektörünün ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir'de de ekonominin vazgeçilmezi olduğunu söyledi. 

Yaşanan iş kazalarından üst şuayı inşaat sektörünün aldığını belirten ETO Başkanı Güler, devletin denetim ve yaptırımlarına rağmen iş güvenliği konusunda yeterli özenin gösterilmediğim ifade ederek. şöyle devam etti: 


ÖNEMLİ OLAN İNSAN HAYATI 

"Türkiye'de 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldi. İş kazalarında bin 360 kişi haya tını kaybetti. İş kazası sonucu ölümlerden 52 l'i inşaat sektöründe gerçekleşti. Ölümle sonuçla nan kazaların yaklaşık yüzde 39'u ne yazık ki inşaat sektöründe meydana geldi. 2013 yılında Eskişehir'de ise iş kazası nedeniyle 19 vatandaşımız yaşamını yitirdi. İş kazaları gerekli önlemleri almamaktan kaynaklanıyor Hiç kaza yaşanmayacağı düşünülerek, tedbir elden bu alanca, olan öncelikle cana oluyor. Çalışanların...