30 / 04 / 2024

inşaat işçileri toplantısı

inşaat işçileri toplantısı

İnşaat İşçileri Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu 23 Haziran 2013 Pazar günü toplanacak...

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

inşaat işçileri toplantısı Haberi

inşaat işçileri toplantısı

İnşaat İşçileri Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu 23 Haziran 2013 Pazar günü saat 16.00'da Halaskaragazi Caddesi, Haluk Apartmanı Kadıköy'de gerçekleştirilecek. Kurulda çoğunluk sağlanmaz ise 7 Temmuz 2013 Pazar günü aynı yerde...