02 / 05 / 2024

İnşaat istihdam nisan 2015

İnşaat istihdam nisan 2015

İnşaat sektöründe istihdam ve çalışılan saat azaldı, brüt ücret-maaş ise arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı birinci çeyrek (Ocak-Mart) ‘İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri‘ni açıkladı.

Altın fiyatlarında Nisan 2023 şoku! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin aklı gitti! 2 Nisan 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatlarında Nisan 2023 şoku! Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını görenin resmen başından gitti... İşte 2 Nisan 2023 altın fiyatları...

İnşaat sektörünün Nisan 2021 karnesi!

TMB, ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen Nisan 2021 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınladı. Peki raporda hangi değerlendirmelere yer verildi? İşte rapordaki genel ekonomi ve inşaat sektörü tespitleri...

ABD'de inşaat harcamaları Nisan ayında yüzde 2,9 azaldı!

ABD'de inşaat harcamaları, Nisan ayında piyasa beklentisinden az bir düşüş göstererek yüzde 2,9 azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,5 geriledi!

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında takvim etkilerinden arındırılmış istihdam endeksi, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artış kaydetti. İnşaat sektöründe ise istihdam yüzde 9,5 geriledi...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ABD'de inşaat harcamaları Nisan ayında 1,8 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, ülkede inşaat harcamaları Nisan ayında önceki aya kıyasla yüzde 1,8 arttı

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Yakapark basın lansmanı 27 Nisan'a ertelendi!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla tanıtıyor. 

Yakapark basın lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla basına lanse edecek. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Dudullu Bostancı Metrosu'nda son durum!

Dudullu Bostancı Metro Hattı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. İnşaatı 11 Nisan 2019'da tamamlanacak olan metro hattının saatte 70 bin kişi taşıması planlanıyor.

İnşaat istihdam nisan 2015 Haberi

İnşaat istihdam nisan 2015

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı birinci çeyrek (Ocak-Mart) ‘İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri‘ni açıkladı. Buna göre; mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi 2015 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,6 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 12,5 oranında azaldı.


Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi 2015 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,3 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 14,4 oranında azaldı.


Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat brüt ücret-maaş endeksi 2015 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,1 oranında arttı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat brüt ücret-maaş endeksi ise,...