03 / 05 / 2024

inşaat kampanyaları

inşaat kampanyaları

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı.

İnşaatçılar gelecekten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü virüsün etkilerini silmek amacıyla harekete geçti. Birçok emlak şirketi yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Müteahhitler, “Umutsuzluğa yer yok. Bugünler geçip güzel günler gelecek” diyor.

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Konut satışları inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

Kampanyaların öne çıktığı konut piyasasında satışların haziran ayında yüzde 22,4 artması inşaat sektörüne nefes alma fırsatı sağladı. 

İnşaat sektörü durgun ekonomiyi canlandıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, inşaat sektörünü 2017 yılında destekleyecek unsurlar olduğu belirtti. Gökçeadır, konut kampanyalarının sürdürülmesinin sektörü hareketlendireceğini söyledi.

İnşaat şirketlerinin Ağustos kampanyaları konut satışlarını yükseltecek!

15 Temmuz darbe girişimi etkisi ile temmuzda konut satışları hazirana göre yüzde 23.4 düştü. Ağustosta inşaat şirketlerinin başlattığı kampanyalarla bu tablonun yerini yüksek satış rakamlarına bırakması bekleniyor.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

İnşaat sektörünün 2015 hedefleri!

Türkiye’de geçen yıl 1 milyon 165 bin 381 kişi ev sahibi oldu. Yeni projeler ve uygun ödemeli kampanyalar için düğmeye basan inşaat şirketleri 2015 yılında 500 bini yeni konut olmak üzere en az 1 milyonun üzerinde konut satışı planlıyor.

İnşaat firmalarından Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar!

2015’e hızlı giren inşaat firmaları sevgililer gününü unutmadı. Hem farklı oranlarda indirim fırsatları hem de tatil seçenekleriyle bu özel gün için paketler sunuyor..

İnşaat şirketleri yeni yıla kampanyayla giriyor!

Yeni yılı karşılamaya hazırlanan inşaat firmaları, birbiri ardına kampanyalar düzenliyor. Buna gore bazı projelerde aralıkta başlayan kampanyalar ocak ayında da devam ederken, bazıları ise yeni yıla özel Ödeme planlarını sunuyor.

İnşaat firmaları yılı kampanyalarla kapatıyor!

2014 yılı ortasına kadar süren düşük konut satış performansını yaz ayının bitmesiyle geride bırakan inşaat şirketleri, yılı güzel kapatmak için konutta yılbaşı kampanyalarına başladı.

İnşaat sektöründe seçimlerden sonra olumlu beklentiler var!

İnşaatta olumlu beklenti arttı Yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte kentsel dönüşüm projelerinin inşaat sektörüne ivme kazandıracağını belirten inşaat sektörü temsilcileri, yeni proje ve kampanyaların devreye gireceğini belirtiyor...

İnşaat firmaları kampanyalarında konut alana tatil seçeneği öne çıktı!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Şimdiye kadar birçok kampanya sunan inşaat firmaları yeni kampanyalara tatil seçeneğini de ekledi...

Yükselen kredi faizini inşaatçılar sıfırladı!

Yükselen kredi faizini inşaatçılar sıfırladı. Konut kredi faiz oranlarının yüzde Ti aşması, firmaları da harekete geçirdi. Piyasanın durgunlaşmasını önlemek isteyenler sıfır faizli satış kampanyalarını devreye soktu...

inşaat kampanyaları Haberi

inşaat kampanyaları

Peşin alımlarda yüzde 10’a varan indirim yapan şirketler kendi bünyelerinde ödeme planı da çıkarıyor. Sektör temsilcilerine göre konut alacaklar bu fiyatları ve ödeme şartlarını kaçırmamalı.


İNŞAAT sektörü geçen yıl gerçekleştirdiği 1 milyon 145 bin konut satışıyla rekor kırdı. Son 5 yılda satışlarını 3 kat arttıran gayrimenkul şirketleri 2014 yılına kampanyalarla başladı. Konut kredi faizlerindeki artışın satışları engellememesi için kimi firmalar 0 faiz derken, kimi firmalar da faizi sabitliyor. Peşinat bedellerini teslim tarihine öteleyen şirketler, dileyen müşteriler için şirket içinde senetli satış imkânı da sunuyor. 


ZAM GELMEDEN ALIN


Dolardaki yükselişle birlikte inşaat maliyetleri de arttı. Karlarından feraget ederek uygun alım koşulları yaratan şirketler yılın ilk aylarında satışları etkilememesi için zam kararı almadı. Ancak önümüzdeki aylardan başlamak üzere yıl içinde kademeli olara yüzde 10-15...