02 / 05 / 2024

inşaat mağdurları eylem yapacak mı

inşaat mağdurları eylem yapacak mı

İstanbul'daki inşaat mağdurları bugün saat 16:00 'da Taksim'de yapacakları eylemle seslerini duyurmak istiyor. Sessiz kalmayı seçen Ukracity mağdurları aldıkları son kararla eyleme katılmaktan vazgeçti.

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

EYT'de son dakika gelişmesi! Staj mağdurları için flaş formül belli oldu! 

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Aktarılan son dakika detaylarına göre, staj mağdurları için yeni formül belli oldu. İşte detaylar...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Evim mağdurları için yeni yasa teklifi geliyor!

AK Parti tarafından TBMM gündemine 3 ayrı yasa teklifi getirilmesi için hazırlıklara başlandı bu kapsamda, 23 maddelik torba yasada evim mağdurları, çevre teklifleri ve muhtar maaşlarının yükseltilmesi gibi düzenlemelere yer veriliyor. 

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

inşaat mağdurları eylem yapacak mı Haberi

inşaat mağdurları eylem yapacak mı


Ukra City mağdurlarının Ukra İnşaat'ın satış ofisi önünde yaptıkları eylemin olumlu sonuç vermesi İstanbul'daki inşaat mağdurlarını da harekete geçirdi. Mağdurlar bugün saat 16:00'da Taksim'de yapacakları eylemle seslerini duyurmak istiyor.


Mağdur olmalarındaki en büyük oltanın sözleşmedeki kira hakkı olduğunu öne süren Beylikdüzü-Esenyurt mağdurları "Sözleşmede eğer eviniz söz verilen tarihte teslim edilmezse size kira ödemesi yapılır yazısını okuyoruz, bu bizim için garanti diye düşünüyoruz, firmayla da teyit edince imza atıp, paraları teslim ediyoruz" diyor. 


İnşaatları denetlemeye gittiklerinde inşaatın ya çok yavaş ilerlediğini ya da inşaatta hiç bir faaliyet olmadığını gören mağdurlar firmanın kapısını çalıyor. Mağdurlardan ek süre isteyen firmanın ek süre bitiminde de hiç bir faaliyet göstermediğini dile getiren mağdurlar yavaş yavaş örgütlenmeye başladıklarını söylüyor. 


Evlerini hak sahiplerine zamanında teslim etmeyen Bulut İnşaat, Uluhan...