17 / 05 / 2024

inşaat makineleri kiralama

inşaat makineleri kiralama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları, enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli iş makineleri kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Barış tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Sita Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Sayan tarafından kuruldu.

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 125 bin TL sermaye bedeli ile Aemad Alahkar tarafından kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yaman, İmdat Yaman ve Ramazan Yaman tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

İnşaat makinelerinde ithalat arttı!

2018 yılından beri gerileyen iş ve inşaat makineleri sektöründe ihracat azalırken ithalatta artış yaşandı. 2021 bütçesinin yatırım odaklı olması ve altyapı inşaatları alanındaki yatırımların bütçede geniş yer bulmasıyla sektörün bu yıl yüzde 20 büyümesi tahmin ediliyor. 

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Azam Arach ve Mayada Idrıss ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde geniş bir alanda oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı bir çalışma yapılıyor.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

inşaat makineleri kiralama Haberi

inşaat makineleri kiralama



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları ve enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli olan iş makineleri ve damperli kamyon kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 141 bin 666 TL olarak belirlenen ihaleye tek katılımcı olan Doğan Hafriyat 159 bin TL teklif vererek katıldı.




İŞ MAKİNELERİ 1 YIL SÜREYLE KULLANILACAK


İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası yapılacak sözleşmenin imzalanmasıyla Şubat 2015 tarihinde başlayacak iş 31 Aralık 2015 tarihine kadar sürecek. Yıkım çalışmalarında ve ortaya çıkan enkazların kaldırılmasında 300 saat paletli ekskavatör, 400 saat damperli kamyon, 200 saat 4x4 beko yükleyici kullanılacak.

Kocaeli Büyükşehir...