21 / 05 / 2024

inşaat makineleri satılık

inşaat makineleri satılık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları, enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli iş makineleri kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Yeta Gayrimenkul İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeta Gayrimenkul İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Emine Talmaç ve Esin Tosun ortaklığında kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Pozitif Avınca İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Avınca İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Hivda Avınca tarafından kuruldu.

Shebb İnşaat Turizm Hayvancılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shebb İnşaat Turizm Hayvancılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Bozdağ tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

inşaat makineleri satılık Haberi

inşaat makineleri satılık



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları ve enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli olan iş makineleri ve damperli kamyon kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 141 bin 666 TL olarak belirlenen ihaleye tek katılımcı olan Doğan Hafriyat 159 bin TL teklif vererek katıldı.




İŞ MAKİNELERİ 1 YIL SÜREYLE KULLANILACAK


İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası yapılacak sözleşmenin imzalanmasıyla Şubat 2015 tarihinde başlayacak iş 31 Aralık 2015 tarihine kadar sürecek. Yıkım çalışmalarında ve ortaya çıkan enkazların kaldırılmasında 300 saat paletli ekskavatör, 400 saat damperli kamyon, 200 saat 4x4 beko yükleyici kullanılacak.

Kocaeli Büyükşehir...