25 / 07 / 2024

İnşaat maliyeti yükseldi mi

İnşaat maliyeti yükseldi mi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BİME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Altının kilogram fiyatı yükseldi:1 milyon 623 bin 500 lira oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) yer alan verilere göre standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 623 bin 500 liraya yükseldi.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 74,66 dolara kadar yükseldi. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 77,35 dolara kadar yükseldikten sonra günü 76,98 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün ise brent partrolün varil fiyatı yükseldi. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Cuma bilezik fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolar oldu. Altın bilezik fiyatları da yükseldi. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları.

Altın sahalara geri döndü! Öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı gitti! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesinde sahalara geri dönüş yaptı. Altın öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı çıktı. Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 3 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Son dakika: Altının kilogram fiyatı yükseldi!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 134 bin 500 TL'ye yükseldi.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik almak isteyenler hemen bakın

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Altın fiyatları dün düşüşe geçerken bugün tekrar yükseldi. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları geçtiğimiz gün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri yükseldi mi? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 senesi...

Altının onsu bugün binde 19 yükseldi! Altın fiyatları kaç lira oldu?

Altının onsu yeni günde binde 19 yükseldi. Ons altın dün güne 1939 dolardan başlarken bugün 1960 dolardan işlem görüyor. Peki altın fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 25 Mart 2022 altın fiyatları...

İnşaat maliyeti yükseldi mi Haberi

İnşaat maliyeti yükseldi mi

Bina inşaatı maliyet endeksi (BİME) 3. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 1.1 artarken yıllık artış yüzde 7'yi buldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BİME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi. 2015 yılı üçüncü çeyrek işçilik endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 2.3, malzeme endeksi ise yüzde 0.8 yükselirken, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre işçilik endeksi yüzde 8.2, malzeme endeksi yüzde 5.1...