05 / 05 / 2024

İnşaat maliyeti yükselişi

İnşaat maliyeti yükselişi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BÎME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi.

İnşaat maliyeti yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BİME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta değer kaybeden altın haftaya resmen yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 9 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

'Elinizdeki altınlara sahip çıkın' diyen İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

Altın fiyatları son günlerde sert düşüşe geçti. Ons altın 1819 dolara kadar gerilerken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara ''elinizdeki altınlara sahip çıkın'' diyerek altının yükseleceği tarihi açıkladı.

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyeti yükselişi Haberi

İnşaat maliyeti yükselişi

Bina inşaatı maliyet endeksi (BİME) 3. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 1.1 artarken yıllık artış yüzde 7'yi buldu.  Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BÎME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi. 2015 yılı üçüncü çeyrek işçilik endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 2.3, malzeme endeksi ise yüzde 0.8 yükselirken, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre işçilik endeksi yüzde 8.2, malzeme endeksi yüzde 5.1...