04 / 05 / 2024

İnşaat Platformu 2015 toplantısı

İnşaat Platformu 2015 toplantısı

Sektörün canlı hafızaları arasında gösterilen Mahmut Kılınç inşaat ile ilgili bilgiler veriyor… İnşaat Platformu,ilk toplantısında inşaat sektörünü masaya yatırdı.

İnşaat Platformu'nun toplantısında sektörün sorunları tartışıldı!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın 2014 genel kurulu tescillendi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2015 tarihinde tescillendiğini Kamu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Dünyada inşaat harcamaları 2015'te yüzde 4 büyüdü!

Dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüyerek 9.7 trilyon dolara ulaştı. Türk Yapı Sektörü Raporu'nun 2015 sonuçları açıklandı.

İnşaat istihdam endeksi 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 1,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının son çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 geriledi.

Metag İnşaat 2015 finansal raporlarını en geç Mayıs'a kadar açıklayacak!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

Tek-Art İnşaat 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A. Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait geçici vergi beyannamesini yayınladı. Beyanname Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre düzenlenmedi.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'tan 2015'e vergi beyannamesi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. geçici vergi beyannamesi ekinde verilen sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş olan 1 Ocak - 31 Aralık 2015 dönemine ait gelir tablosunu yayınladı.

Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İnşaat Platformu ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak'ın yaptığı "Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi" gerçekleşti.

Türkiye’deki kentsel dönüşüm için 884 milyar TL kaynak gerekli!

Gelecek 15 yıl içerisinde ‘akıllı kentler’ altyapısına 70 trilyon doların üzerinde yatırım yapılacağını kaydeden ANBA Yayın Grubu Kurucusu ve İnşaat Platformu Sözcüsü Mahmut Kılınç, şunları söyledi:

YDA İnşaat 2015 genel kurul toplantısını yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 30 Kasım 2015 tarihinde, saat 10:00 'da gerçekleştirildi. İşte alınan kararlar ve görüşülen konular...

İnşaat Platformu 2015 toplantısı Haberi

İnşaat Platformu 2015 toplantısı

Sektörün canlı hafızaları arasında gösterilen Mahmut Kılınç inşaat ile ilgili bilgiler veriyor…


Sadece ülkemizde yapımı veya proje çalışmaları devam eden 100 mega inşaat projesinin toplam büyüklüğü yaklaşık 294.9 milyar dolar.


Mega projeler açısından Avrupa’da lideriz. Dünyada ise ikinci sırada yer alıyoruz.


Peki, verilen bu büyüklük inşaat sektörünün kapsama alanı ile doğru orantılı mı?


Sektörün en tepesindeki isimlerin ifadesi ile inşaat sektörüne gelen vuruyor, giden vuruyor… Hem bu kadar güçlü olacaksın hem de bu gücünün etkin hale getiremeyeceksin…


Ankara’da İstanbul’da sektörün sorunlarının çözümü için kimse adım atmayacak. Sektör de bu duruma seyirci kalacak…


‘Bu sürdürülebilir bir durum olmamalı’ diyen sektörün bazı duayen isimleri İnşaat Platformu’nun kurulmasını talep ettiler…


Bu doğrultuda bir çağrı yapıldı… Çağrıcılar arasında ben, Mahmut Kılınç ve sektörün önde gelen isimleri vardı.


Çağrıya müthiş bir ilgi...