06 / 05 / 2024

İnşaat Platformu toplantısıda alınan kararlar

İnşaat Platformu toplantısıda alınan kararlar

Mimar, müteahhit, inşaat sanayisi başta olmak üzere sektörün tüm kesimlerini bir araya getirecek "inşaat Platformu" kuruldu. Platform çalışmalara başladı ve ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla düzenleyeceği bilgilendirme toplantısının tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Kuru kayısıda rekor! Kayısının kilosu ne kadar?

Malatya’nın incisi kuru kayısıda rekor kırıldı. Kayısı başkenti Malatya 2022 sezonu yaş ve kuru kayısı rekoltesi belli oldu. Sonuçlar çiftçilerin ve esnafı bir hayli mutlu etti. İşte detaylar!

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

İnşaat Platformu toplantısıda alınan kararlar Haberi

İnşaat Platformu toplantısıda alınan kararlar

Mimar, müteahhit, inşaat sanayisi başta olmak üzere sektörün tüm kesimlerini bir araya getirecek "inşaat Platformu" kuruldu. Çalışmalarına başlayan ve ilk toplantısını gerçekleştiren platform, "sektörün sorunlarının ve çözüm önerilerinin değerlendirilip, ilgili kurumlar ve kamuoyuyla paylaşılmasını" hedefliyor. Ekonomi Gazetecileri Derneği ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi. Toplantıya EGD Yönetim Kurulu Başkanı Celal Toprak, ANBA Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Kılınç, platform kurucuları ve üyeleri, sektörün önde gelen müteahhitlik, mühendislik, mimarlık ve inşaat sanayicilerinin dernek temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Platform hakkında bilgi veren Toprak, dernekleşmeden ve tüzel kişiliğe sahip olmadan bir sivil toplum buluşması olan platformun tarafsız, bağımsız ve siyasetten uzak olarak, mevcut dernek, kurum ve...