04 / 05 / 2024

İnşaat sektörü 1 kasım

İnşaat sektörü 1 kasım

İnşaat sektöründeki durgunluğu değerlendiren Oluşum Grup'un sahibi Mustafa Şayin, hükümetin kurulmaması nedeniyle sektörde durgunluk yaşandığını ve 1 Kasım seçimlerinin beklendiğini söyledi.

İnşaat sektörüne demir fiyatları damga vurdu! 1 ton inşaat demiri 24 bin 800 TL oldu!

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden olan demir, gelen zamlarla sektöre damgasını vurdu. İstanbul'da ince demirin 1 ton fiyatı 24 bin 800 TL oldu.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe bugün indirim rüzgarları esiyor. Bugün demirin ton fiyatına indirim geldi. Demir fiyatları düşmeye başladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 22 Ağustos 2022...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru durmuyor! Demire çılgın indirim geldi! İşte güncel demir fiyatları 28 Haziran 2022 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları...

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün Nisan 2021 karnesi!

TMB, ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen Nisan 2021 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınladı. Peki raporda hangi değerlendirmelere yer verildi? İşte rapordaki genel ekonomi ve inşaat sektörü tespitleri...

İnşaat sektöründeki sorunların tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunların tespit edilerek bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 4 azaldı! 

İnşaat sektörü güven endeksi Şubat'ta 83,1 iken, marta yüzde 4 azalarak 79,8 oldu.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1,3 azaldı!

İnşaat sektörü güven endeksi geçen ay 84,2 iken, Şubat ayında yüzde 1,3 azalarak 83,1'e indi.

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Mesa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, sektörün 2021 beklentilerine ilişkin konuştu. Mert Boysanoğlu, "İnşaat sektörü de dönüşerek büyüyecek" dedi.

İnşaat sektörü ve konut dönüşümü hız kazanmalı!

İnşaat sektöründe durağan günler geride kaldır. İki yılın ardında ilk kez yüzde  6,4 büyüyen inşaat sektörü, Türkiye’nin 3. çeyrekte yüzde 6,7 büyüyen ekonomisine 0,5 puan katkı sağlamış oldu. 

İnşaat sektörünün CFO'ları dönüşüme liderlik ediyor!

Finans dünyasının ve kuruluşlarının güçlü, istikrarlı CFO'lara her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. İnşaat sektöründe işletmeleri istikrara kavuşturmak ve iyileştirmek için CFO'lara ihtiyaç duyuluyor.

İnşaat sektörü 1 kasım Haberi

İnşaat sektörü 1 kasım

İzmir'deki inşaat sektörünü değerlendiren Oluşum Grup'un sahibi Mustafa Şayin, piyasalarda durgunluğun hâkim olduğunu söyledi. 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümet kurulamamış olmasından dolayı iş dünyasında durgunluğun yaşandığını ifade eden Şayin, inşaat sektörünün yeni yatırımlar için hükümetin kurulmasını beklediğini kaydetti. Torbalı'da bir yıldır faaliyet gösteren ve yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup'un sahibi Mustafa Şayin, Özellikle inşaat sektöründe olmak üzere piyasalarda genel olarak bir durgunluk olduğunu ifade ederek, 1 Kasım seçimlerinden sonra piyasanın yeniden hareketleneceğini söyledi. 


"ENGEÇ 2 KASIM'DA HÜKÜMET KURULMALI" 

İnşaat sektörüne yönelik yaptığı yatırımlarla dikkat çeken başarılı iş adamı Mustafa Şayin, "Genel seçimler, Kurban Bayramı, özellikle hükümetin bir türlü kurulamaması ve erken seçim gibi unsurlar, piyasadaki olumsuz havaya direkt etki eden...