16 / 05 / 2024

inşaat senelik cirosu

inşaat senelik cirosu

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi bu yılın 1. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 16,1, inşaat üretim endeksi de yüzde 1,1 arttı.

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Çimsa ve Enka inşaat yatırımda öncü şirketler arasında!

Borsa İstanbul'da işlem gören cirosu ve piyasa değeri 1 milyar TL'nin üzerinde olup yatırımları yüzde 15’i aşan 28 şirket bulunuyor. Listede inşaat sektöründen iki şirket de yer alıyor. Bu firmalar: Çimsa ve Enka inşaat. 

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'nde proje yapıyor!

Türkiye'nin en büyük meyve ihracatçılarından olan Boyrazoğlu Grup'ta 3. kuşak, inşaat sektörünü seçti. Hayvancılık ve fidancılık alanlarında da faaliyet gösteren ve 200 milyon TL'nin üzerinde cirosu bulunan grubun 3. kuşak temsilcisi Ahmet Boyraz, 2012 tarihinde henüz 23 yaşındayken Boyrazoğlu İnşaa

TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri!

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri.

Enka İnşaat'ın cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu!

Enka İnşaat'ın ikinci çeyrek bilançolarına göre cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu ve bu rakam geçen yıla göre yüzde 0,2'lik artışa işaret ediyor.

Mustafa Ünal İnşaat'ın cirosu yüzde %60 arttı!

İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti.

Enka, Gama ve Tekfen 'inşaat liderleri' arasında!

'Türkiye 'nin İnşaat Liderleri 2010' raporuna göre, Türkiye 'de inşaat sektöründe ilk 10 firmanın 2008 'de 11 milyar 806 milyon lira olan toplam cirosu yüzde 6.6 artışla 2009 'da 12 milyar 582 milyon liraya yükseldi

Türkiye 'nin İnşaat Liderleri 2010 araştırma raporu açıklandı!

'Türkiye 'nin İnşaat Liderleri 2010' araştırma raporuna göre, Türkiye 'de inşaat sektöründe ilk 10 firmanın 2008 'de 11 milyar 806 milyon lira olan toplam cirosu yüzde 6,6 artışla 2009 'da 12 milyar 582 milyon liraya yükseldi

Haramidere Deresi ıslah inşaatı ihale edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Haramidere Deresi ıslah inşaatı yaptırılacak. İnşaatın yıllık ortalama cirosu minimum 7 milyon dolara olarak belirlendi

inşaat senelik cirosu Haberi

inşaat senelik cirosu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının 1. çeyreğine ilişkin "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı. 


Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 1. 

çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 16,1 artış kaydetti. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 32 arttı. 

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,1 artış gösterdi. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,1 arttı. 


Ankara 24...