22 / 07 / 2024

İnşaat şirketleri Riva arsaları

İnşaat şirketleri Riva arsaları

Riva’da şehir büyüklüğünde site kurmayı planlayan holdingler hayal kırıklığına uğradı. Riva tarım ve orman alanı ilan edilince, şirketler ellerindeki arsaları satışa çıkarmaya başladı.

33 yıllık dev inşaat şirketi iflas bayrağını çekti! 

Türkiye'nin dev inşaat şirketleri arasında olan Taham İnşaat iflas bayrağını çekti, inşaat firmasının projeleri yarıda kaldı. 

Berlin’de 12 bin kişi fahiş kiralara karşı yürüdü: Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın! 

Berlin'de fahiş kiralara karşı Kiracılar Birliği çağrısıyla yapılan yürüyüşe 12 bin kişi katılım gösterdi. Söz konusu yürüyüşte "Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın" talepleri gündeme geldi.  İşte detaylar...

İnşaat şirketleri rotayı yurt dışına çevirdi!

Ülkemizde sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri, yüksek faiz oranları ve enflasyon sebebiyle inşaat şirketleri yüzünü yurtdışına çevirdi.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Fikret Öztürk, Ufuk Öztürk ve Filiz Öztürk ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

İnşaat şirketleri Riva arsaları Haberi

İnşaat şirketleri Riva arsaları

Riva’da şehir büyüklüğünde site kurmayı planlayan holdingler hayal kırıklığına uğradı. Riva tarım ve orman alanı ilan edilince, şirketler ellerindeki arsaları satışa çıkarmaya başladı


Galatasaray Spor Kulübü, Alarko Holding, Yapı Kredi Koray ve Ottoman şirketlerinin Riva’da şehir büyüklüğünde siteler inşa etme hayalleri sönüyor. 


Riva’da binlerce dönüm arazi satın alan ya da site kurmak için kat karşılığı sözleşme imzalayan şirketler, yıllardan beri süren imar sorunu nedeniyle Riva’dan çekilmeye başladılar. 


Riva’da arazi sahibi olan şirketlerden Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, toplam 478 dönümlük arazisini satma kararı aldı. Yapı Kredi Koray, Göllü arsası olarak adlandırılan 223 bin 823 metrekarelik arsanın tamamını ve Riva arsası olarak adlandırılan 255 bin 815 metrekarelik arsasını satışa çıkardı.


İstanbul Metropolitan Planlama Merkezi tarafından hazırlanan 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı’nda Riva arazilerinin hemen...