30 / 04 / 2024

inşaat şirketlerinin ağustos kampanyaları

inşaat şirketlerinin ağustos kampanyaları

15 Temmuz darbe girişimi etkisi ile temmuzda konut satışları hazirana göre yüzde 23.4 düştü. Ağustosta inşaat şirketlerinin başlattığı kampanyalarla bu tablonun yerini yüksek satış rakamlarına bırakması bekleniyor.

Mini Clubman'in Ağustos 2023 fiyatları tek tek açıklandı! Clubman'e tam 62 bin 524 TL zam geldi!

Mini Clubman'in merakla beklenen Ağustos 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Mini Clubman'in güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Clubman Ağustos 2023 fiyatları...

Çin’den ihracat zirvesi! Çin'in ağustos ihracatı yüzde 7,1 arttı

Çin'de ihracat, ağustos ayında geçen senenin aynı dönemine göre % 7, 1, ithalat ise % 0, 3 artış kaydetti. İşte detaylar…

Çok satanlardaki indirimleri sizin için derledik! 28 Ağustos 2022 Gratis indirim fiyat listesi…

Kozmetik ve bakım ürünlerinde rafa yansıyan fiyatlar çok fazla olunca herkes indirim kovalar hale geldi. Bizde sizler için Gratis’de satılan çok satanlar katagorisindeki indirimleri topladık. İşte 28 Ağustos 2022 Gratis indirim fiyat listesi…

Isuzu D-Max'in Ağustos ayı fiyatlarını duyan inanamadı! Isuzu D-Max ne kadar? 11 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in merakla beklenen Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki Isuzu D-Max'in Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max'in fiyatı ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı!

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin hisselerinde yaşanan sorunlar sektörü olumsuz etkiliyor. Yaşanan gelişmelerin ardından, Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı. 

AB'de inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 1,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tedbirlerinin yumuşadığı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 1,8 azladı.

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Moskova'da inşaat sektörü safra döktü: Zamanında teslim edilen projeler arttı!

Moskova’da kriz döneminde faaliyetleri “şüpheli” sınıfına sokulan inşaat şirketlerinin çoğunun pazardan silindiği, böylece zamanında teslim edilen konut projelerinin oranının yükseldiği açıklandı. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos'ta beklentiyi aştı!

ABD'de inşaat harcamaları, Ağustos ayında aylık yüzde 1,4 artarak piyasa beklentilerini geride bıraktı. 

inşaat şirketlerinin ağustos kampanyaları Haberi

inşaat şirketlerinin ağustos kampanyaları

15 Temmuz başarısız darbe girişimi konut satışlarında sert düşüşe neden oldu. Türkiye genelinde temmuzda 81 bin 343 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 23.4, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15.8 azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), verilerine göre yurt genelinde, ev satışı Ekim 2013’ten bu yana en düşük seviyeyi gördü ve sadece 81 bin 343 ev satıldı. Yaz aylarında yaşanan durgunluk ve darbe girişimi ile satışların gerilediğini belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri ağustos ve eylülde toparlanma bekliyor. Darbe girişimi sonrası ekonominin çarklarının dönmesi için Emlak Konut GYO ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) öncülüğünde 60 bin gayrimenkul için kampanya yapılmıştı. Bu kampanyanın konut pazarına hareket getirdiğini belirten sektör temsilcileri “Sektör olarak fedakarlık...