12 / 05 / 2024

inşaat üretim ve ciro endeksi

inşaat üretim ve ciro endeksi

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nazaret Alboya ve Tekin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

inşaat üretim ve ciro endeksi Haberi

inşaat üretim ve ciro endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının 3. çeyreğine (temmuz-eylül) ilişkin "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı.


Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,7 azaldı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,1, takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,7 artış...