05 / 05 / 2024

inşaat ustası Hüseyin Yıldırım

inşaat ustası Hüseyin Yıldırım

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki inşaat ustası Hüseyin Yıldırım, denizden 3 kilometre uzaktaki evinin bahçesinde 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde kayık yapmak için kolları sıvadı...

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

İdl Teknoloji Yazılım İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdl Teknoloji Yazılım İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'dw 450 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yavşan tarafından kuruldu.

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gökmen tarafından kuruldu.

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Atmaca tarafından kuruldu.

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Öz Aksalar İnşaat Metal Hırdavat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksalar İnşaat Metal Hırdavat Nakliye Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahriye Akdeniz tarafından kuruldu.

inşaat ustası Hüseyin Yıldırım Haberi

inşaat ustası Hüseyin Yıldırım

Rize'nin Derepazarı ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki inşaat ustası Hüseyin Yıldırım, denizden 3 kilometre uzaktaki evinin bahçesinde 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde kayık yapmak için kolları sıvadı. Projesi kendisine ait olan kayığı 4 ayda tamamlamayı planlayan Yıldırım, "Her yer, yol. Fatih Sultan Mehmet, koca gemileri karadan yürütüp Bizans İmparatorluğunu yerle bir etti. Bunu denize indirmek, benim için zor olmayacak. Biz Fatih'in torunuyuz. Bunu kolaylıkla denize indireceğim dedi.



Türkiye'de Yeniçağ...