10 / 05 / 2024

İnşaat ve Taahhüt Firmaları ERP ve Döküman Yönetimi

İnşaat ve Taahhüt Firmaları ERP ve Döküman Yönetimi

İstanbul'da İnşaat ve Taahhüt Firmaları'nın üst düzey yetkililerinin katılacağı, İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi konulu seminerimiz, 17 Nisan 2014 tarihinde, İstanbul Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek...

Ymk Tasarı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ymk Tasarı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Ökmen tarafından kuruldu.

Bozder İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozder İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demir tarafından kuruldu.

Turcanlar İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Turcanlar İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Turcan tarafından kuruldu.

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neomanagement İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Çalık tarafından kuruldu. 

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özcan tarafından kuruldu.

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin, Erol Yıldız ve Melih Pezük ortaklığında kuruldu. 

İlbanlar Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbanlar Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ömer İlban tarafından kuruldu.

Miramey İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Miramey İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ömer Metin Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Noova İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noova İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Emre Dalibalta, Mehmet Yılmaz ve Muharrem Öztürk tarafından kuruldu.

Prodapp Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Prodapp Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Sancektepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Şahin tarafından kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı.

İnşaat ve Taahhüt Firmaları ERP ve Döküman Yönetimi Haberi

İnşaat ve Taahhüt Firmaları ERP ve Döküman Yönetimi

İstanbul'da İnşaat ve Taahhüt Firmaları'nın üst düzey yetkililerinin katılacağı, İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi konulu seminerimiz, 17 Nisan 2014 tarihinde, İstanbul Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek.


Türkiye'nin önce gelen inşaat şirketleri tarafından Türkiye, Türkmenistan, Cezayir gibi çok sayıda ülkede başarıyla  kullanılmakta olan e-MOR İnşaat Yönetimi Yazılımları, seminerde en son yenilikler de dahil olmak üzere uygulamalı ve detaylı olarak...