06 / 05 / 2024

İnşaat yapım anlaşması

İnşaat yapım anlaşması

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi/iş sahini ve yapı müteahhidi arasında yapılıyor. Sözleşme, taraflar arasında yapılan anlaşmaya dair bilgileri ve tarafların imzalarını içinde barındırıyor. İşte yapı inşaatı sözleşmesi örneği...

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

İnşaat yapım sözleşmesi örneği 2021!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi ile yapı müteahhidi arasında imzalanıyor. Peki inşaat yapım sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte inşaat yapım sözleşmesi örneği 2021...

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Elazığ'da 204 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Elazığ Belediye Başkanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

İnşaat yapım anlaşması Haberi

İnşaat yapım anlaşması

İnşaat yapım sözleşmesi!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi/iş sahini ve yapı müteahhidi arasında yapılıyor. Sözleşmede, taraflar arasında yapılan anlaşmaya dair bilgiler ile taraflara dair bilgilerine ve imzalarına yer veriliyor.


İNŞAAT YAPIM SÖZLEŞMESİ

   

TARAFLAR

1-  Bir tarafta yapı sahibi (yada iş sahibi) ……………………   (bundan sonra yapı sahibi olarak anılacaktır) diğer yanda yapı müteahidi …………………….. (bundan sonra Yapı Müteahidi olarak anlıcaktır) arasında aşağıda ki şartlarla iş bu sözleşme akt olunmuştur.


TAAHHÜDÜN YERİ KONUSU VE BEDELİ 

2- ……………………………………………………………… adresinde yapılacak olan …………….. TL. bedelli …………………….. işini ykarıda adı ve adresi verilen YAPI MÜTEAHİDİ, bu sözleşme ve eklerinde belirtilen şartlara uygun olarak belirlenen fiyat üzerinden yapmayı kabul ve taahhüt etmiştir.

          YAPI MÜTEAHİDİ; taahhüt ettiği işlerin, proje ve mahal listesine, bu hususlarda mevcut teknik...