05 / 05 / 2024

İnşaatçılardan İran hamlesi

İnşaatçılardan İran hamlesi

İran'da ambargonun kalkması gündeme gelince inşaatçılar kolları sıvadı. Pazardan pay almak için adım atan Müteahhitler Birliği, İran büyükelçisiyle görüşmeye hazırlanıyor. Yabancı satışlarının da artması bekleniyor.

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Baran Soylu tarafından kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

THY'den Yeni Havalimanı'na yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji!

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir süre önce yaptığı teknolojik yenilikle artık yolcular bir kart sayesinde uçuş sonrası uzun süre bagajlarını teslim bandının başında beklemiyor. THY'den yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji...

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

İnşaatçılardan İran hamlesi Haberi

İnşaatçılardan İran hamlesi

Sınır komşumuz İran'ın üzerindeki ambargonun yakın zamanda kaldırılması gündeme gelince inşaat sektörü bölgeyi mercek altına aldı. Ambargo nedeniyle yurtdışında dondurulmuş olan 100 milyar dolarlık aktifin sektör için önemli nakit girişi sağlayabilecek potansiyele sahip olması, Türk inşaat firmalarının iştahını kabarttı. Yıllardır biriken altyapı projeleri ve toplu konut üretimi ihtiyacının giderilmesinde pay almak isteyen sektör temsilcileri rotasını bölgeye çevirdi. Süreç devam ederken ilk somut adım Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB)'nden geldi. TMB, bölgedeki potansiyeli değerlendirmek için İran Büyükelçiliği'yle görüşme talep etti. Birlik Başkanı Mithat Yenigün, "İran'da özellikle inşaat sektörü açısından çok büyük potansiyel var. Biz de Türk inşaatçılar olarak geç kalmadan pozisyon alalım istedik. Karşılıklı görüşmeler yapmayı planlıyoruz. Yeni dönemle İranlı yatırımcılar ülke dışında yatırıma başlayacak. İlk rotaları neden Türkiye olmasın?" diye...