27 / 04 / 2024

inşaatı biten rezidanslar

inşaatı biten rezidanslar

Fethin 563. yılında İstanbul'da 2 yılda inşaatı biten ve devam eden rezidans sayısı 705, AVM ise 72 oldu. Trafik yoğunluğu yüzde 90’ları buldu. Yeni yol için tek seçenek Kuzey ormanları kaldı.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İnşaatı hızla devam eden yeni Kocaeli Devlet Hastanesinde çalışmalar sona doğru geldi. Kaba inşaatı biten hastanenin 29 Ekim tarihinde hizmete açılması bekleniyor.

Nevşehir Kozaklı'da inşaatı yarım kalan otel icradan satılıyor!

Kozaklı İcra Dairesi, Emek Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki kaba otel inşaatını icradan satışa çıkardı. Kaba inşaatı yaklaşık yüzde 35 oranında biten otelin satış bedeli 3 milyon 660 bin 624 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı biten hastanenin Mayıs ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Fatsa Huzurevi inşaatı sürüyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, kaba inşaatı biten Fatsa Huzurevi inşaatını inceledi. Huzurevi için Büyükşehir Belediyesinden 1 milyon TL kaynak aktarımı kararı çıkmıştı

Çamlıca Camii'nde 5 minarenin betonarme inşaatı tamamlandı!

Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlanırken, caminin üzerini kapatacak dev kubbenin inşaatına da başlandı.Yapımı tamamen biten cami 2016'da teslim edilecek.

Çamlıca Camii'nin dev kubbesinin inşaatı başladı!

İSTANBUL’da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5’inin betonarme inşaatı tamamlandı. Yapımı tamamen biten 90 metrelik ilk minarenin 14 ton ağırlığındaki çelik külahı kurşunla, alemi de altın varakla kaplandı.

Hitit Üniversitesi Alaca MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i ziyaret ederek, inşaatı biten ve teslim alınan Alaca MYO ile ilgili görüşmede bulundu.

Kasaba AVM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kaba inşaatı biten Kasaba AVM'nin Haziran 2015'te açılması planlanıyor.

inşaatı biten rezidanslar Haberi

inşaatı biten rezidanslar

Fethin 563. yılında İstanbul rezidans ve AVM işgali altında. 2 yılda inşaatı biten ve devam eden rezidans sayısı 705, AVM ise 72 oldu. Trafik yoğunluğu yüzde 90’lara çıktı. Yeni yol için tek seçenek Kuzey ormanları kaldı. İmara açılırsa İstanbul’un nüfusuna 7.5 milyon eklenecek. Rant ise 350 milyar dolara çıkacak.


2009’da çıkarılan Çevre Düzeni Planı uygulanmayınca inşaat ve müteahhit lobisi devreye girdi. Şehir adeta rezidans ve AVM işgaline uğradı. İşgal devam ederken İstanbul’da yer kalmadığı için yeni yol yapılamıyor.Trafiğe ise 2 yılda 500 bin araç çıkacak.


E-5 güneş görmüyor


95 km uzunluğundaki E-5 hattında biten ve yapımı devam eden 76 lüks rezidans bulunuyor. Güneşe kapanan yolda 25 büyük AVM yer alıyor.