03 / 05 / 2024

İnşaatlarda yalıtım

İnşaatlarda yalıtım

Kentsel dönüşüm, yeni konut projeleri ve zorunlu hale getirilen izolasyon-yalıtım uygulamaları konusunda Hilti Türkiye'nin Genel Müdürü Mehmetçik Kalay ile yapılan röportaj, Para Dergisi Emlak Editörü Ersan Çıplak'ın yazısında yer alıyor.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Binalarda gürültüden kurtulmak ses yalıtımıyla mümkün! 

İZODER Başkanı Levent Gökçe, binalarda gürültüden kurtulmanın ses yalıtımıyla mümkün olduğunu belirtti...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mansour Mohamed Abdelkarım tarafından kuruldu. 

Su yalıtımıyla binaların ömrü 100 yıla çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Su Yalıtımı Yönetmeliğine ilişkin, "Mevcut binalarda ömür 30 yıl ama bu binaların su yalıtımı doğru yapılırsa binaların ömrünü yaklaşık 80, 100 yıla çıkartabiliriz" diye konuştu.

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

ODE Yalıtım, 3. havalimanının su yalıtımını yapıyor!

3. Havalimanı ve birçok şehir hastanesi projelerinde ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi. 3. Havalimanı’nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacak.

ODE Yalıtım gözünü Afrika pazarına dikti!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart itibariyle başlayacak üretimle birlikte oluşacak kapasite artışını, ihracatta büyüme için kullanacak. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Dünya markası olmak için önce bölgesel güç olmak gerekiyor. " dedi.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

İnşaatlarda yalıtım Haberi

İnşaatlarda yalıtım

Kentsel dönüşüm, yeni konut projeleri ve zorunlu hale getirilen izolasyon-yalıtım uygulamaları sayesinde inşaat sektörü hızla büyüyor. Konuta yönelik talep azalmıyor tam tersine sürekli artıyor. 


İşte, bu talebe yetişmek isteyen firmalar adeta zamanla yarışıyor. Bu noktada tedarikçi firmalar yenilikçi ürün ve teknolojileriyle inşaatçıların imdadına yetişiyor. Hilti’de bunlardan biri...


ÖDÜLLÜ ÜRÜNLER


Hilti Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Mehmetçik Kalay, “El aletlerinin iş güvenliği açısından ileri teknolojik şartlara uyumlu, ergonomik ve çalışanların kendi inisiyatifine bırakılmaksızın kaynağında önlem prensiplerine uygun olması gerekiyor. Biz bu kriterlere uygun ürünler geliştiriyoruz” diyor. Şirketin sekiz ürün kategorisi var. Kırıcı grubu ve yangın durdurucu esnek tuğla gibi ürünlerde pazar lideri. Kullanıma hazır, genleşme esaslı yangın durdurucu esnek tuğla, dört saate kadar yangın dayanımı sağlıyor.


Aynı zamanda duman ve akustik yalıtımı sağlayarak...