10 / 05 / 2024

İnşaatta güven veren firmalar

İnşaatta güven veren firmalar

İnşaat sektörü bu yazdan başlayarak, seçim telaşından uzak geçecek 4 yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

İş dünyasının beklentisi güven ortamı ve ekonomik istikrar

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı, piyasaların 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimine kilitlendiğini söyledi. Acı, seçim sonrasına yönelik en önemli beklentinin "güven ortamı ve ekonomik istikrar" olduğunu ifade etti.

TÜİK Ekonomik Güven Endeksi Kasım 2022 verilerini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün Ekonomik Güven Endeksi Kasım 2022 verileri açıklandı. 

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Ekonomik güven 41 ayın zirvesine ulaştı!

Ekonomik güven endeksi eylül ayında aylık bazda yüzde 1,6 artış göstererek 102,4 değerine yükseldi. Bu rakamla 41 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Ekonomik güven endeksi 14 ayın zirvesine çıktı!

Ekonomik güven endeksi mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,3 artışla 14 ayın zirvesi olan 98,9 değerine ulaştı.

Ekonomiye güven yaklaşık 1,5 yılın zirvesinde!

Ekonomik güven endeksi aralık ayında geçen yılın aynı ayına göre 11,8 puan artışla yaklaşık 1,5 yılın zirvesi olan 93,8'i gördü.

İstanbul Tower 205’i satın alan ICBC'den güven mesajı!

İstanbul’un en yüksek binaları arasında yer alan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz hafta satın alan Çinli İCBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş, Türkiye’ye güven mesajı verdi.

Gayrimenkulün sorunu: Güven ve bilgi eksikliği ile şişkin fiyat!

Emlak sektöründe geleneksel satış yöntemlerinin yetersizliği herkesin malumu. Tapu. com, bu alanda getirdiği yaratıcı ve daha önemlisi güven verici iş modeli ile dikkat çekiyor...

Tüketici güven endeksi 21 ayın zirvesinde!

Tüketici güven endeksi, temmuzda geçen aya göre yüzde 4 yükselerek yaklaşık 2 yılın zirvesi olan 73,1 seviyesine yükseldi

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

İnşaatta güven veren firmalar Haberi

İnşaatta güven veren firmalar

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise siyasilerden beklentilerinin ekonomiye yön veren ve modern şehirleşmeye uygun üretim yapan inşaat sektörü temsilcilerinin desteklenmesi olduğunu ifade etti. Queen Park'ı hayata geçiren Uransan AŞ'nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik de seçim sonrası için beklentilerinin teşvik ve desteklerin sürmesi olduğunu dile...